Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selcuk
Ujfalusi
Muslera
Eboue
Melo
Baytar
Elmander

O zamanlar'da bu kadar oyuncu gelmisti, 8ci hafta itibaren takim olmustuk.

O kadrodan istediğim 2 adam var şuanki takıma. Ujfa ve Elmander. Ki bu dönemki transferler çok daha kaliteli. Umarım başarı gelir. Tabi Fatih Terim vardı o zaman buda bir fark.

Ya bırak Allahını seversen. Bildiği bir şey de olsa paylaşmayacakmış. 2-3 tane hırtın yazdığı mesaj yüzünden küsüyorsa bıraksın modluğu filan. Ha gidip ben niye paylaşmıyorsun filan kesinlikle demiyorum. Belki de adam işini bile kaybedebilir ortaya çıksa. Olay o değil. 2-3 tane gereksiz, abuk subuk mesaj yazdı, gitti triplere girdi ondan sonra... En ufak görüş karşısında böyle yapacaksa mod hayatı çok uzun sürmez gibi geliyor bana...

Gel diyemem

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Yapilan transferler iyi güzel de sakatlik ve cezalar oldugunda sikinti büyük.
Bu arada sol kanat transferi de gündemden düstü gibi, hic bir isim gecmiyor günlerdir.

Konu tekrar acilmistir, provokatif mesaj atanlar veya konuyu ap ayri bir yere tasiyan uyeler konudan uzaklastirilacaktir.

Fegu icin kayip ilani vermisler

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

kap gelirse yine ucak kalktiginda gelir herhalde

Evren göz: feguli yarin geliyor

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

Allahımmm yarınnnnn

Ucaga binmeden kap gelmiyor zaten..baskan bile dun gelecek diye acikladi duyumcular haber sitelerinin patlamasi normal.
bence yarin gelecek gelmezse zaten defolsun gitsin cezayirde isid mi kacirdi napti haber yok adamdan

Evren Göz: ''Kulüpten aldığımız bilgi %99 yarın geliyor.''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt