Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli cepte cepte gecin onu

Sol bek ve sol kanat transferi ilk 11e sart

10 numara gören masum köylüler. :D :D :D
20664554_1877587029235473_3148241067301015729_n.jpg

Evren Göz: "Feghouli'nin yarın gelmesini bekliyoruz. 'Yarın' ifadesini çok kullandık ama kulüpten aldığımız bilgi, transfer %99 bitmiş."

Evren Göz: "Yönetim, Asamoah'ı istiyor. Tudor, 'Strinic olsa daha iyi tanıdığım bir oyuncu' diyor ama yönetim Asamoah transferinde ısrarcı."

Evren Göz: "Galatasaray, Asamoah transferinde belli bir aşamaya geldi. Ama Juventus, fiyat konusunda henüz bir yanıt vermedi."

Evren Göz: "Sinan transferinde pazarlıklar devam ediyor. Yönetim, göndermek istiyor. Denayer için kulübüne teklif yapıldı, yanıt bekleniyor"

Feghouli gelsin yeter noktasındayım ben şu an. SolBek,Denayer falan istemiyorum.

Evren Göz: "Son zamanlarda en sık duyduğumuz soru, Feghouli ne zaman geliyor. Kulüpten %99 yarın geleceği iletildi. İşlemleri tamamlanmış."

Evren Göz: "Feghouli transferinde birçok menajer var. İmza parasının nasıl pay edileceği, ne kadar pay edileceği görüşülüyor."

Allah aşkına konuşmayın artık şu adamı. Kapatın konuyu, bıktık usandık. Konu değişin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

01c2468f6b44e8f28cb2196cf70d731e.jpg

bu ne lan. Yeşil yazmışlar birde estetik 0.
Iğrenç gözüküyor

abv feghouli

Vallahi yıldım feghouli olayından artık asamoah'ı vs konuşalım.Sol kanada Nani diyolar ben sevmem nani'nin oynadığı futbolu cok bencil topçu ins gelmez

Evren Göz: "Feghouli'nin yarın gelmesini bekliyoruz. 'Yarın' ifadesini çok kullandık ama kulüpten aldığımız bilgi, transfer %99 bitmiş."

Evren Göz: "Yönetim, Asamoah'ı istiyor. Tudor, 'Strinic olsa daha iyi tanıdığım bir oyuncu' diyor ama yönetim Asamoah transferinde ısrarcı."

Evren Göz: "Galatasaray, Asamoah transferinde belli bir aşamaya geldi. Ama Juventus, fiyat konusunda henüz bir yanıt vermedi."

Evren Göz: "Sinan transferinde pazarlıklar devam ediyor. Yönetim, göndermek istiyor. Denayer için kulübüne teklif yapıldı, yanıt bekleniyor"

Ulan Tudor şu yönetimden bile daha çapsızsın

Asamoah ne durumda

Siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyor ayağa kalk!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt