Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
var ama şimdi azize sallarken transferlerle büyük başkan aziz yıldırım oluyor bizde büyük başkan dursun özbek pek çıkmaz

Var maalesef var. Pusuda bekelyenler cok.

Dursun'un borc ödedigine inanan mi dersin yoksa Riva ile herseyin cözülecegine inanan mi dersin. Var bunlar.

Hafta sonu da gelmiyor ozaman

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Profesyonel futbolcumuz Aytaç Kara'nın, 2017/2018 futbol sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda Evkur Yeni Malatyaspor kulübü ile görüşmelere başlanmıştır. [KAP - Trabzonspor]

Yinemi yarın
En nefret ettiğim kelim e olacak yakinda

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

YouTube

Bu maçın full halini atabilecek var mı? Strinic 90 dakika oynamış. 90 dakika izleyeyim bakayım neymiş bu adam.

Şerefsiz Hırvat köylüsü Asamoah yerine Strinici isterim demiş çapsız yine yanıltmadı. Rodrigesi kitlediği gibi Strinicide kitleyecek takımımıza Allahın belası

Evren dediyse gelir. Asamoah ve Feghouli transferleri kadroyu ligin en iyi kadrosu yapar.

Evren yarın gelecek kelimesini bu hafta içinde yaklaşık 5 kez kullanmıştır. Dursun çıkıp yarın gelecek dese bile itibar göstermiyorum ben şahsen. Umrumda değil artık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ali Can Yaycılı‏@ac_yaycili
Galatasaray taraftarının yolunu gözlediği Sofiane Feghouli, West Ham United'ın yeni sezon kadrosunda yer aldı

DG9lSwSXsAIQnsN.jpg

Ula simdide millet Tudor a Asamoah - Strinic uzerinden vurmaya baslamis... Siz hic akillanmayacaksiniz yemin ederim, Allahin Sikeci veya Karga gazetecisi laf atiyor Galatasaray karissin diye bizim koyunlarda baliklama atliyor...

Taaa ne zamandan beri Tudor Asamoahi istemiyormu? Neden simdi bu kadar yol kat etmisken Strinici istiyorum desin. Akil var mantik var :S

Can sıkıcı olacak beklemek ama görünen o ki Feghouli , Asamoah, Denayer ve Arda gelecek Eylül'e kadar. Gidişat bunu gösteriyor.

Evren Göz: "Son zamanlarda en sık duyduğumuz soru, Feghouli ne zaman geliyor. Kulüpten %99 yarın geleceği iletildi. İşlemleri tamamlanmış."

Evren Göz: "Feghouli transferinde birçok menajer var. İmza parasının nasıl pay edileceği, ne kadar pay edileceği görüşülüyor."
Yeni mi dedi bunlari?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt