Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bf110fe43585db6990219cd3793ebb06.jpg

abv feghouli

Şu anda çalışıyorum. Kim ne yazmış, diye açıkçası kontrol etme fırsatı bulamıyorum. Belki bu benim eksikliğim gidermek için de elimden geleni yapıyorum. Lakin bir yandan çalışırken bir yandan da forumda neler oluyor diye bakmak açıkçası oldukça zor oluyor. Operasyon içinde olduğumuz zaman sizin bir isteğiniz ile ilgili bir mesajı görme olasılığım oldukça düşüyor.Mentionladığınız zaman girdiğimde mesajlara cevap vermeye de gayret ediyorum. Neyse yanlış anlamış isem özür dilerim.
Bu kadar kibarlık iyi değil yanlış anlama.Adam yerine koyar iki laf edersin insanlık hali yanlış olur,sonra böyle uğraşırsın.

Feghouli maci izler pazartesi sali günüde imza töreni olur.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Emre mi üst düzey oynuyor?
Sanada ligde kart gostermeseler sende oynarsın.avrupa da takımını taşısın da göreyim.
Fernadinho 32 yaşında ve geçen sezon baya oynadı ama takımı avrupa da ve ligde de iyi iş çıkarmadı.
City geçen sezon elinde fernando,fernandinho olmasına rağmen gidip 26 yaşında ilkay'i aldılar.

İlla genç oyuncu istiyorsan;

Uzağa gitmeye gerek yok daha geçen sene scout ekibinin bulupta bizim almadığımız ve Nice giden cyprien, 22 yaşında ve 5 milyona gitti.
Hayvan gibi ortasaha oyuncusu.
Eğer istersen bu tür isimleri her türlü bulursun.

Ama işin kolayını kaçıp günlük başarı veya taraftarı keklemek için milyonlari saçmak daha kolay geliyor.

Sürün yağlı surat!
E tabii ki alacaklar niye almasınlar? City adamlar. Takımının başarısız bir sezon geçirmesinin suçlusu Fernandinho veya Fernando mu? İkisi de gayet iyi bir sezon geçirdiler.

Emre'nin kart görmemesiyle filan da lakası yok hala gayet üst düzey bir oyuncu. Tek bacakla Tolga-Selçuk'un toplamından kat ve kat iyi oynar.

Bu 21-22 yaşındaki genç oyuncuları da unutun. Bz oyuncu filan yetiştiremiyoruz ki Favre'yi bırakıp da buraya niye gelsin? Üstelik adam CL'de oynayacak. Göz önünde olacak.

Sana olmuş oyuncu lazım. Benim tercihim max 26-27 yaşında kendini kanıtlamış ve geldiğinde kesin katkı verecek, sana 5-6 sene oyuncu aratmayacak adamlar. Ama Mariano ve Fernando bu yönetimin yaptığı en büyük iştir belki de. İkisi de net fırsat transferi. Yıllar sonra CL ayarında sağ bek ve DOS almışız ona da yaşlı diye burun kıvırıyorsunuz...

Son düzenleme:
Asamoah ve Feghouli bence tek hedef cünki baska alternatifler düsmedi

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt