Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selman Öztürk‏ @SelmanOztrk 49 dk.49 dakika önce

Sıcak Bilgi: G.Saray, Strinic ve Napoli ile her konuda anlaşmaya vardı. Asamoah transferindeki duruma göre Strinic yedekte bekletiliyor.

Yeni bir çöpümüz oldu hayırlı olsun.

Selman Öztürk‏ @SelmanOztrk 49 dk.49 dakika önce

Sıcak Bilgi: G.Saray, Strinic ve Napoli ile her konuda anlaşmaya vardı. Asamoah transferindeki duruma göre Strinic yedekte bekletiliyor.

Yeni bir çöpümüz oldu hayırlı olsun.
selman öztürk'ü mü almışız

abv feghouli

Emre mi üst düzey oynuyor?
Sanada ligde kart gostermeseler sende oynarsın.avrupa da takımını taşısın da göreyim.
Fernadinho 32 yaşında ve geçen sezon baya oynadı ama takımı avrupa da ve ligde de iyi iş çıkarmadı.
City geçen sezon elinde fernando,fernandinho olmasına rağmen gidip 26 yaşında ilkay'i aldılar.

İlla genç oyuncu istiyorsan;

Uzağa gitmeye gerek yok daha geçen sene scout ekibinin bulupta bizim almadığımız ve Nice giden cyprien, 22 yaşında ve 5 milyona gitti.
Hayvan gibi ortasaha oyuncusu.
Eğer istersen bu tür isimleri her türlü bulursun.

Ama işin kolayını kaçıp günlük başarı veya taraftarı keklemek için milyonlari saçmak daha kolay geliyor.

Sürün yağlı surat!
Fernando nasıl 32 yaşında la

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

d392848bf6a3bc1150ac8341200dcfa0.jpg

resim de kaç futbolcu görüyorsunuzz

abv feghouli

Başka talibi yok zaten şu anda. Olsa, ben bizi tercih edeceğine ihtimal bile vermiyorum. West Ham da yollamak istiyor. Yerine oyuncu aldılar 20 küsür verip...
Transfer başarısı filan da yok ortada yahu. Anlaştığın adamı 2 ayda getirmek mi başarı? Yarın gelecek dediğin adamın gelmemesi mi başarı? Veya bonservis ödediğin Gomis'e 2.5M imza parası mı vermek başarı?
500K'ya oynayan Ndiaye'ye 2.7M vermek mi başarı? Mevcut şartlarda Max 5M edecek Ndiaye'ye 9M vermek mi başarı? Herhangi bir taraftara yetki versen zaten bu kadar yıllığa ikna ederdin. Her isteklerine ok demek mi başarı. İş ki bu tür oyuncuları uygun yıllığa ikna edebilmek. Transfer başarısı odur. 3.8M + zibilyon tane başarı bonusu diyorlar. Hakeden adama versinler gözüme gelmez benim pek. West Ham'da da takımın en çok kazanan 3. oyuncusu mu ne zaten. O ayrı konu. Ama olay o değil...

Dediklerinde yüzde yüz haklısın zaten benim yorumum ironi içeriyordu kimsenin talip olmadığı bir adam da olsa 9 a 10 a almaları gerekiyordu nasıl bu kadar ucuza almışlar normalde west ham 4.5 dese dursunun olmaz 9 verelim demesi gerekir. Yoksa bende senle aynı görüşteyim bu transferleri yoldan geçen adam da bu paralara zaten yapar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Arsenal küme düşer bu kadro ile. Wenger denen spastik yüzünden.

Bu arada Feghouli ile bu kadar uğraşacaklarına gidip Carillo'yu alsaydılar bu kadar beklemezdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt