Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harbiden oguzhan madem bu kadar iyi ,niye gidemedi hala avrupada bi takıma?oguzhan 25 oldu.arda 24ünde gitti

Oğuzhan ne Allah aşkına ya abartmaya bayılıyoruz rakip futbolcuları Atibanın yanına kimi koyarsan koy biraz dikine oynamayı bilsin futbolcu gibi görünür Oğuzhan beyi büyük maçlarda da görelim göremedik henüz

Bjk yine 4 ayağının üstün e düştü
Ne bal var adamlarda

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başımızda Tudor var ama şu Vida'nın adı bir türlü geçmedi bizimle enteresan. Biz mi abartıyoruz adamı nedir, adam hemşerisi ona rağmen ilgilenmiyor. Hazır Belhanda transferiyle adamları yağlamışken Kiev'den biraz indirimli talep etsek he diyebilirler. Sizde para çok normalde 3 ama size 5 demezlerse tabii.

Oğuzhan ne Allah aşkına ya abartmaya bayılıyoruz rakip futbolcuları Atibanın yanına kimi koyarsan koy biraz dikine oynamayı bilsin futbolcu gibi görünür Oğuzhan beyi büyük maçlarda da görelim göremedik henüz
avrupadaki maçlarda da etksiz.arda turan 21 yasında milli takımı yari finale çıkardı şampiyonada.bizle avrupada da goller attı

Fegu'ya harcadığımız eforu başkasına harcasaydık 2 kamp dönemini de geçirirdi.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Başımızda Tudor var ama şu Vida'nın adı bir türlü geçmedi bizimle enteresan. Biz mi abartıyoruz adamı nedir, adam hemşerisi ona rağmen ilgilenmiyor. Hazır Belhanda transferiyle adamları yağlamışken Kiev'den biraz indirimli talep etsek he diyebilirler. Sizde para çok normalde 3 ama size 5 demezlerse tabii.

ben 3-4 kere izledim,begenemedim bi türlü.hatta burda övülyodu yine 6-7 ay önce.bi hata yapmıştı,ben de gömmüştüm vidayı.oldum olası istemiyorum.

Feghouli'den sonra en az 3 transfer daha düşünülüyor:Sol bek,Sol açık,Defans; eğer işler yolunda giderse bir de forvet.

Denayerle görüşmeler sürüyor,Geçen sene yaşananların yaşanmaması için yoğun çaba sarf ediliyor. Bu sefer oluru var gibi.

Sürpriz isim konusunda alternatiflerden biri ve gönlümden geçen Luis Nani'dir.Cenk Ergün Valencialı yetkililer ile bu konuyu da görüşecek.

@pcoliinna

abv feghouli

Oguzhan'la Arda Turan bir degil

Arda'nin uluslararasi basarisi vardi (2008 avrupa sampiyonasi)

Oguzhan'da herhangi bir basari yok simdilik lig sampiyonluklari disinda ama kötü oyuncu degil

Gecen sezon selcuk'un yerine Oguzhan bizde olsaydi daha basarili olurduk mesela

ben 3-4 kere izledim,begenemedim bi türlü.hatta burda övülyodu yine 6-7 ay önce.bi hata yapmıştı,ben de gömmüştüm vidayı.oldum olası istemiyorum.

Milli Takımda iyiydi ama bilemiyorsun tabii. Bir de tip çok şekil herifte biraz karizma var ona kapıldık herhalde :DD

Oguzhan'la Arda Turan bir degil

Arda'nin uluslararasi basarisi vardi (2008 avrupa sampiyonasi)

Oguzhan'da herhangi bir basari yok simdilik lig sampiyonluklari disinda ama kötü oyuncu degil

Gecen sezon selcuk'un yerine Oguzhan bizde olsaydi daha basarili olurduk mesela

Emre Çolak bence Oğuzhan'dan daha yetenekli. E. Çolak Şenol'un elinde olsaydı herkesin dibi düşerdi.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt