- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.907
- 5.488
harbiden oguzhan madem bu kadar iyi ,niye gidemedi hala avrupada bi takıma?oguzhan 25 oldu.arda 24ünde gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ardbeg'den baska icmem renktas ona gore
lille çok fena lille.nice balotelli ve sneijderden yoksun çıktı. şamp. ligi maçında herhalde kafalar.ilk maçı takmadılar o yuzden. italyanlarla fransızlarda bu çok oluyor avrupa maçları öncesi ve sonrası
avrupadaki maçlarda da etksiz.arda turan 21 yasında milli takımı yari finale çıkardı şampiyonada.bizle avrupada da goller attıOğuzhan ne Allah aşkına ya abartmaya bayılıyoruz rakip futbolcuları Atibanın yanına kimi koyarsan koy biraz dikine oynamayı bilsin futbolcu gibi görünür Oğuzhan beyi büyük maçlarda da görelim göremedik henüz
noldu?Bjk yine 4 ayağının üstün e düştü
Ne bal var adamlarda
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlgilen canım kardeşim. Kapak oldu falan de, kol işareti koy ilhan cavcav'dan. O adam da öldü dimi ya, yaşlandık begelirse buralarda ol özellikle seninle ilgileneceğim kardeş.![]()
Başımızda Tudor var ama şu Vida'nın adı bir türlü geçmedi bizimle enteresan. Biz mi abartıyoruz adamı nedir, adam hemşerisi ona rağmen ilgilenmiyor. Hazır Belhanda transferiyle adamları yağlamışken Kiev'den biraz indirimli talep etsek he diyebilirler. Sizde para çok normalde 3 ama size 5 demezlerse tabii.
Vida diyorlarnoldu?
bursadaki baduyu begendiniz mi
ben 3-4 kere izledim,begenemedim bi türlü.hatta burda övülyodu yine 6-7 ay önce.bi hata yapmıştı,ben de gömmüştüm vidayı.oldum olası istemiyorum.
Oguzhan'la Arda Turan bir degil
Arda'nin uluslararasi basarisi vardi (2008 avrupa sampiyonasi)
Oguzhan'da herhangi bir basari yok simdilik lig sampiyonluklari disinda ama kötü oyuncu degil
Gecen sezon selcuk'un yerine Oguzhan bizde olsaydi daha basarili olurduk mesela