Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.778
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
'Melo'nun da lakabı pitbull, kendisinin farkı ne?' sorusuna Fikret Orman'ın cevabı: "Bu efendi. Efendi Beşiktaş."
Özgüven patlaması, başka bir şey değil. Ama yakında ağır sıçacak bunlar. 11'deki adamların yarısı 32 yaş üstü ve hala 30 yaş üstü oyuncu alıyorlar daha da gençleşeceklerine. Ama sorsan ovvv fiko başkan işi biliyor moruq.Fikret Orman kafası hep leyla. Aklı yerinde değil. Negredo 4.5, Aboubakar 3.3, pepe 4 vs... Az para vermiyor.
SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yakışır memleketime ?İBRAHİM SETEN @ibrahimseten 3 dk.3 dakika önce
f.bahçe'nin teklifi: 1 m kiralık + 6 m satın alma opsiyonu;
trabzon'un teklifi: 8 milyon €, direkt bonservis..
zenit trabzon'a tamam dedi..
![]()
Demirören diyorduki gecen gün, Apdullah hocaya teklif götürseydik Başakşehir kulübü zarar görmüş olurdu. ulan biz Malezya takımımıyız, Fatih hocaya teklif getiriyon, Şenola da göstermelik teklif yapıyolar. ortada bir oyun varsa bize oynandı. şerefsiz karaktersiz, haysiyetsizler sürüsü. boşuna demiyorum ayaklar baş oldu diye.bride cıkıp sorsun armasındaki yıldız tüm yıldızlara bedel olan (!) bir camia olarak milli takıma neden hoca vermedeniz
artık nasıl bi koyduysa Melo
özgüven degil yillarin verdigi ezikligin disari vurmasi buBu Beşiktaş'ınki de neyin özgüveni anlamıyorum. Uydurma 2 şampiyonluk verilmese şampiyonluk sayın 13. Yarıştığın takımların biri 20, biri 19 kez şampiyon olmuş. Kupa desen zaten Galatasaray üçünüzün toplamından fazla. Avrupa desen daha UEFA'da çeyrek final ötesi görmemişsin galatasaray CL'de çeyrek finaller oynamış. UEFA kupası almış, Süper Kupa almış. taraftarsa en az 2-3 kat büyük hem biz hem fener. Neyin özgüveni bu anlamıyorum.
KAP bildiriminde gizli tutuluyor dendi.
KAP bildiriminde gizli tutuluyor dendi.
Anlaşmasa yollamazdı zatenGuliano ve kulubu fb ile kesin anlasmaya varmis beklentiye girmeyin
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi