Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar ciddi soruyorum yanlis anlasilma olmasin, amac trol veya baska birsey degil

Bi Feghouli olayi icin simdiye kadar oyuncudan veya westhamdan herhangi bir aciklama, sinyal, isik herhangi birsey oldu mu bugune kadar?

Yani cok pis bir oyuna mi geliyoruz, acaba yonetim transferi kapatti da tepki cekmemek icin taraftari oyalamak icin boyle bir oyun mu oynaniyor?

Muslera
Mariano - Ser/met - Maicon - Carole
Fernando - Badou
Feghouli - Belhanda - Rodrigues
Gomis

Yetmez ama evet.​

Allah aşkına

Talisca konusunda avuçlarını yalayacaklar 2 sene kiralanması benficanın aptallığı

Caneri resmen De Boer aptalı yüzünden ucuza kaptılar hatta ona ucuz da denmez 1 ay önce ikna etse bedava alacaktı 750 bin ödedi.

Pepe desen 2 yılda 12 milyon euro alacak transfer başarısı olarak aktarılır adam bana parayı veren takıma giderim dedi psg bile vermedi o parayı.

Medel inter taraftarının sabrisi inter de zaten çinliler çok para aramıyorlar ucuza kapattılar zaten savunması ve koşması dışında vasıfsız bir topçu stoperde tam bomba.

Orkan kim ki adını listeye eklemişler.

Negredo yılda 4.5 milyon 2.5 bonservis alacak valencia maaşdan kurtuldu neymiş ama bonservis 3 taksitte ödenecekmiş ne büyük başarı...

Lens de paşa paşa 5 milyon bonservis ödenecek ve 5 yılda 11 milyon maaşı da cepleyecek bikaç seneye görcez yollamaya çalışırlarken.

Beşiktaşın borcu halen 1.5 milyar seviyelerinde avrupa başarısı yok kadronun yaş ortalaması 30 para edecek ne bir topçu ne de arsaları var ve Fiko iyi başkan olarak lanse ediliyor. Milli takıma hocasını pazarlayan üstüne pars isteyen bu sırada vatansever geçinen birisi. Bizim forumda da övülür ama kimse kusura bakmasın benim gözümde dursun özbekten fazlası değildir tam bir çapsız ve göz boyayıcı uyanın artık....

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Arkadaslar ciddi soruyorum yanlis anlasilma olmasin, amac trol veya baska birsey degil

Bi Feghouli olayi icin simdiye kadar oyuncudan veya westhamdan herhangi bir aciklama, sinyal, isik herhangi birsey oldu mu bugune kadar?

Yani cok pis bir oyuna mi geliyoruz, acaba yonetim transferi kapatti da tepki cekmemek icin taraftari oyalamak icin boyle bir oyun mu oynaniyor?
sanmıyorum bizim başkan bizzat kendi söyledi ufak pürüzler kalmıştı diye. ben olacak diye düşünüyorum ama hakkaten cok uzun sürdü bu süreç. inşallah beklediğimize değer.

Arkadaşlar Feghouli yarın gelir nasıl olsa sabredin olmazsa sonraki yarın o da olmadı sonraki yarın sonraki yarın muhakkak gelir ....

şu yazı bildiğin mallık , ndiaye potansiyelli bir oyuncu , tutarsa çift hanelere satarsın.Kıyasladığı adamlar zaten nerdeyse bonservisi olmayan adamlar.Bu beşiktaşlıların alayı mal , artık tiksinti duyuyorum beşiktaşlı görmekten
Malligin önde gideni lens e daha 4.5 verecekler taliscayi almak istese en az 15 boş laf boş insan alayi.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah aşkına

Talisca konusunda avuçlarını yalayacaklar 2 sene kiralanması benficanın aptallığı

Caneri resmen De Boer aptalı yüzünden ucuza kaptılar hatta ona ucuz da denmez 1 ay önce ikna etse bedava alacaktı 750 bin ödedi.

Pepe desen 2 yılda 12 milyon euro alacak transfer başarısı olarak aktarılır adam bana parayı veren takıma giderim dedi psg bile vermedi o parayı.

Medel inter taraftarının sabrisi inter de zaten çinliler çok para aramıyorlar ucuza kapattılar zaten savunması ve koşması dışında vasıfsız bir topçu stoperde tam bomba.

Orkan kim ki adını listeye eklemişler.

Negredo yılda 4.5 milyon 2.5 bonservis alacak valencia maaşdan kurtuldu neymiş ama bonservis 3 taksitte ödenecekmiş ne büyük başarı...

Lens de paşa paşa 5 milyon bonservis ödenecek ve 5 yılda 11 milyon maaşı da cepleyecek bikaç seneye görcez yollamaya çalışırlarken.

Beşiktaşın borcu halen 1.5 milyar seviyelerinde avrupa başarısı yok kadronun yaş ortalaması 30 para edecek ne bir topçu ne de arsaları var ve Fiko iyi başkan olarak lanse ediliyor. Milli takıma hocasını pazarlayan üstüne pars isteyen bu sırada vatansever geçinen birisi. Bizim forumda da övülür ama kimse kusura bakmasın benim gözümde dursun özbekten fazlası değildir tam bir çapsız ve göz boyayıcı uyanın artık....

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

lensi kiraladılar yalnız

Bu Beşiktaş'ınki de neyin özgüveni anlamıyorum. Uydurma 2 şampiyonluk verilmese şampiyonluk sayın 13. Yarıştığın takımların biri 20, biri 19 kez şampiyon olmuş. Kupa desen zaten Galatasaray üçünüzün toplamından fazla. Avrupa desen daha UEFA'da çeyrek final ötesi görmemişsin galatasaray CL'de çeyrek finaller oynamış. UEFA kupası almış, Süper Kupa almış. taraftarsa en az 2-3 kat büyük hem biz hem fener. Neyin özgüveni bu anlamıyorum.
Öz-güven değil Tiner kardeş bu kafalar hep o yüzden. Şaka da yapmıyorum.

Malligin önde gideni lens e daha 4.5 verecekler taliscayi almak istese en az 15 boş laf boş insan alayi.

ayrıyetten şöylede bir gercek var bizim tercih etmediğimiz oyuncuları aldılar bize teklif edilen ve bizim istemediğimiz. Negredo, Lens, gibi. kuş beyinliler işte boş boş ötüp duruyorlar.

Feghouli çarşamba'dan önce gelmez net bilgidir.

Giuliano icin 8 milyon teklif edip rakami artiralim.

8e alirsak sol.kanatta oynasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt