Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fegouli olayında sabırlı oldum fakat su şaaten sonra kapristen başka birşey değil.Geleceksen gel gelmeyeceksen gelme kardeşim.

Giuliano hakkında fblilerin dalga geçme twiitlerini saklayalım trabzona giderse seks var

Haftanın günleri; Feghouli Feghouli Feghouli Feghouli Feghouli Feghouli Feghouli

Diego - 12.08.2017 15:50

Gidip ben arfaya alacağı 7milyonu + imza parası 3 milyon daha + 4 milyon da yıllık verip alacaktık.**

Trabzona gidecek kadar çapı düşüren adamı aldık.*

Şaka bi yana İçime sinmedi*

TapaTalK

Ersun Yanal, Giuliano olayında gösterdiği karakter ile taraftarlarımızın gözünden tamamen düşmüştür. Bir daha bu kulübe adım atamazsın. -12numara

Hahaha kaosss

abv feghouli

Lan bu Trabzon'Da ne bitmez para varmış arkadaş . Galatasaray gibi bir kulüp istese 5 katı kadar değerli olabilir onlardan ama yönetim durumu ortada.

Kendilerini kesicekler az kaldı :red:

[http://forum]*sonerrfb - 12.08.2017 16:00

[http://forum]
kafayı yicem ya‚ kim lan trabzon kim benim getirip stadı gezdirdiğim forma giydiğim adama musallat olabiliyor onlar kim lan!*

TapaTalK

Moderatör tarafında düzenlendi:
Link atsanıza antudan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben size söyliyim feg gözden düşmüş bir oyuncu ama Galatasaraya gelmek istemiyor Galatasaray dünyada bi marka Galatasaray ilgileniyor diye haberleri çıktıkça gündemde kalıyor başka bir kulüpten teklif gelene kadar oyalıcak gelmez se öyle gelir son 3-4 gün kala başka açıklaması yok adam bizim ismimizle markamızla gündem de kalıyor

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Crotone, Galatasaray'ın istediği sol bek oyuncusu Bruno Martella için 2.5 milyon Euro bonservis bedeli talep etti. (Futbol Arena)

Tamam alin iste bu adami, Carolden Linnesten iyidir herhalde
Bir de kanat oyuncusu, bitti gitti iste
Feg'in nazi cekilmez bu adam boyleyse

Çok enteresan bi transfer dönemi oluyor :)

fb kulübünden resmi bir açıklama yok,fbliler kafayı yedi,arkadaşlarım whatsup gurubunda ağlıyor :D

Şikeciler kulüple anlaşmadan oyuncuyu nasıl getiriyor
Timsaha gelmeyelim
Trabzon kanadından birşey varmı aciklama falan

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt