Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener normalde hemen kap a bildirirdi stadı sağlık kontrolünden geçirdiği adamı. Trabzon olayı doğru elleri kolları bağlandı galiba.

Ben size söyliyim feg gözden düşmüş bir oyuncu ama Galatasaraya gelmek istemiyor Galatasaray dünyada bi marka Galatasaray ilgileniyor diye haberleri çıktıkça gündemde kalıyor başka bir kulüpten teklif gelene kadar oyalıcak gelmez se öyle gelir son 3-4 gün kala başka açıklaması yok adam bizim ismimizle markamızla gündem de kalıyor

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Madem oyle hemen baska bir oyuncu alacaksin, bir de aciklama yapacaksin "gozden dusmus bir oyuncuyla neden ilgilenelim, hicbir zaman ilgilenmedik, yapmak istedigimiz diger transferleri saklamak icin boyle yaptik, bizim takimda oynayacak yeterlilikte degil" diyeceksin

Trabzon gol gol gol... Sahada atamıyorsunuz golü bari böyle atın beceriksizler

Ben size söyliyim feg gözden düşmüş bir oyuncu ama Galatasaraya gelmek istemiyor Galatasaray dünyada bi marka Galatasaray ilgileniyor diye haberleri çıktıkça gündemde kalıyor başka bir kulüpten teklif gelene kadar oyalıcak gelmez se öyle gelir son 3-4 gün kala başka açıklaması yok adam bizim ismimizle markamızla gündem de kalıyor

Çok merak ediyorum yarın oyuncu gelince olaya açıklık getirince ne diyeceksiniz
Gelmezse gelmez hayat memat meselesi yapmayın şunu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ntvspordaki muhabir ağlıyor. Israrla en büyük fenerbahçe dediğinden bahsediyor giuluano'nun :D

Son düzenleme:
Tudor, Florya'daki zemini yeterli bulmadığı için Kayserispor maçının son çalışmasını Türk Telekom Stadı'na aldırdı. (@futbolarena)

abv feghouli

Bu haberler doğruysa trabzon ne karaktersizmiş lan adamların forma giydirdikleri cocuga teklif veriyorlar hahahahahahahahah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eğer olay doğruysa zenit Galatasaray dan sonra ikinci takımım olur NET

Bu haberler doğruysa trabzon ne karaktersizmiş lan adamların forma giydirdikleri cocuga teklif veriyorlar hahahahahahahahah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bence teklifi önce trabzon verdi ama bu fener apar topar adamı istanbula getirdi gibi,ben yine de aziz'in bir şarlatanlıkla oyuncuyu alacağını düşünüyorum

Galatasaraylı yetkililerden gelen bilgi; Feghouli bugün de gelmiyor. Yarına kalmış. Saati henüz belirsiz.(Evren Göz)

Çok merak ediyorum yarın oyuncu gelince olaya açıklık getirince ne diyeceksiniz
Gelmezse gelmez hayat memat meselesi yapmayın şunu

Zaten yapmıyorum ama millet dünyanın sonu gibi davranıyor resmen Feghouli kim ki bu kadar büyütülüyo bende isterim gelmesini ama yeter be arkadaş baydı artık

Tudor, Florya'daki zemini yeterli bulmadığı için Kayserispor maçının son çalışmasını Türk Telekom Stadı'na aldırdı. (@futbolarena)

abv feghouli
O zeminde sakatlanan oyuncuya suç bulmam ben
Nasıl bir amatörlüktür bu
Profosyonel bir takımın en az 3 tane idman sahası olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt