Ne zaman soyledi?
Son 3 saattir bakamadim da etrafa.
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
1-2 saat önce söyledi:
"Galatasaraylı yetkililerden gelen bilgi; Feghouli bugün de gelmiyor. Yarına kalmış. Saati henüz belirsiz."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne zaman soyledi?
Son 3 saattir bakamadim da etrafa.
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Gruba bunu yapıştır sakinleşir ortam belkifb kulübünden resmi bir açıklama yok,fbliler kafayı yedi,arkadaşlarım whatsup gurubunda ağlıyor![]()
Ben size söyliyim feg gözden düşmüş bir oyuncu ama Galatasaraya gelmek istemiyor Galatasaray dünyada bi marka Galatasaray ilgileniyor diye haberleri çıktıkça gündemde kalıyor başka bir kulüpten teklif gelene kadar oyalıcak gelmez se öyle gelir son 3-4 gün kala başka açıklaması yok adam bizim ismimizle markamızla gündem de kalıyor
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok merak ediyorum yarın oyuncu gelince olaya açıklık getirince ne diyeceksinizBen size söyliyim feg gözden düşmüş bir oyuncu ama Galatasaraya gelmek istemiyor Galatasaray dünyada bi marka Galatasaray ilgileniyor diye haberleri çıktıkça gündemde kalıyor başka bir kulüpten teklif gelene kadar oyalıcak gelmez se öyle gelir son 3-4 gün kala başka açıklaması yok adam bizim ismimizle markamızla gündem de kalıyor
Gitmiş bile.Komediye hazır olun Culianooo TS 'ye gidiyor![]()
![]()
Bu haberler doğruysa trabzon ne karaktersizmiş lan adamların forma giydirdikleri cocuga teklif veriyorlar hahahahahahahahah
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zaten yapmıyorum ama millet dünyanın sonu gibi davranıyor resmen Feghouli kim ki bu kadar büyütülüyo bende isterim gelmesini ama yeter be arkadaş baydı artıkÇok merak ediyorum yarın oyuncu gelince olaya açıklık getirince ne diyeceksiniz
Gelmezse gelmez hayat memat meselesi yapmayın şunu
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zeminde sakatlanan oyuncuya suç bulmam benTudor, Florya'daki zemini yeterli bulmadığı için Kayserispor maçının son çalışmasını Türk Telekom Stadı'na aldırdı. (@futbolarena)
abv feghouli
Olacağına varır dostum hayırlısı ne ise o olsunZaten yapmıyorum ama millet dünyanın sonu gibi davranıyor resmen Feghouli kim ki bu kadar büyütülüyo bende isterim gelmesini ama yeter be arkadaş baydı artık