Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan DelikanliÇıkıyorum geliyorum yine Feghouli yatmış muhabbeti. Bazıları var ya ince ince uğraşıyor ha. Normal mesajlarına bakıyorsun tipik fanatik bir Galatasaraylı, hatta millete kızıyor niye şöyle yazıyorsunuz vs diye sonra aynı herif şizofren gibi ertesi gün başlıyor ortalığı karıştırmaya. Hemen çıktı geldi yuvasından dikkat edin koşa koşa geldi "Arda gelecek diye Feghouli'yi iptal etmişler" diye g.tünden element uydurmak için 2 saat sabredemedi. Ulan siz ne hinsiniz var ya...
mod içini bilemediği için gönderemiyormuş

Arda Turan transferi faydalı bir transfer olacaktır. Endişesi olanlar da bu endişelerinin yersiz oluğunu anlayacaktır.
Asamoah-Arda
Mariano-Feghouli ile kanatlar uçacaktır.
tek Galatasarayli sensin, bravo.şu ercan mıdır nedir oda kuş
demekki adamlar gulyano degilde ben arfayı alsalar burda bazılar kupayı verecekti hemen
Ooo geç kaldı zaten adamın gelişi bile problemEvren Göz: "Arda Turan gelirse 10 numara giyebilir. Belhanda'dan 10 numara alınabilir."
Çıkıyorum geliyorum yine Feghouli yatmış muhabbeti. Bazıları var ya ince ince uğraşıyor ha. Normal mesajlarına bakıyorsun tipik fanatik bir Galatasaraylı, hatta millete kızıyor niye şöyle yazıyorsunuz vs diye sonra aynı herif şizofren gibi ertesi gün başlıyor ortalığı karıştırmaya. Hemen çıktı geldi yuvasından dikkat edin koşa koşa geldi "Arda gelecek diye Feghouli'yi iptal etmişler" diye g.tünden element uydurmak için 2 saat sabredemedi. Ulan siz ne hinsiniz var ya...