Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi insan hic mi degismez yaw

Bu hakan delikanli daha öncede o gelmiyor bu gelmiyor diye malca algi operasyonu yapardi kendi capinda

Allah'in mali iste

Çıkıyorum geliyorum yine Feghouli yatmış muhabbeti. Bazıları var ya ince ince uğraşıyor ha. Normal mesajlarına bakıyorsun tipik fanatik bir Galatasaraylı, hatta millete kızıyor niye şöyle yazıyorsunuz vs diye sonra aynı herif şizofren gibi ertesi gün başlıyor ortalığı karıştırmaya. Hemen çıktı geldi yuvasından dikkat edin koşa koşa geldi "Arda gelecek diye Feghouli'yi iptal etmişler" diye g.tünden element uydurmak için 2 saat sabredemedi. Ulan siz ne hinsiniz var ya...
Hakan Delikanli

demekki adamlar gulyano degilde ben arfayı alsalar burda bazılar kupayı verecekti hemen

Saha içine bakarsak Yasin, Garry kanadına muhtaç olan takımın Arda'yı istememe lüksü yok, Atletico performansı 2-3 level fazla gelir buralara. Diğer taraftan da Terim'i yiyecek kadar güçlü olan Arda, Tudor'a veya yerine gelecek adamada neler yapabileceğini az çok tahmin ediyoruz herhalde. Açıkçası kestiremiyorum hangi Arda'yı izleyeceğimizi.

Arda Turan transferi faydalı bir transfer olacaktır. Endişesi olanlar da bu endişelerinin yersiz oluğunu anlayacaktır.
Asamoah-Arda
Mariano-Feghouli ile kanatlar uçacaktır.

Arda kibriyle gelirse bir halta yaramaz barca da bile foto karelerine girmeyen biriydi ama kibirsiz arda gelirse o zaman iş yapar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evren Göz: "Arda Turan gelirse 10 numara giyebilir. Belhanda'dan 10 numara alınabilir."

demekki adamlar gulyano degilde ben arfayı alsalar burda bazılar kupayı verecekti hemen

doumbia yı alacaklardı soldado geldi. doumbia fiziksel olarak daha ii durumda, zaten kaliteli zenci st ler bizim ligde her zaman fark yarattı. alamadılar.

lucas lima ile ben arfa yı istediler, gulyano geldi. en büyük basarısı gecen sezonki istatistikleri.

lens yerine daha düsük seviyesini aldılar. +kjaerleride yok.

bizim taraftara sorsan lig bitti tabi, fb sampiyonlugu hayırlı olsun.

arda acun abisiyle takılıp siyasete bulaşmaya devam edecekse hiç gelmesin taraftarla birbirine girer kısa sürede. kendini yenileyip gelirse amenna

arda forma icin gelirse delik desik ederiz ligi ama medya icin gelirse anamızı aglatır 1-2aya

"Arda Turan gelirse takımın birinci kaptanı olmak istiyor"

:distant:

bazı arkadaşlar sabır zorluyo.derdiniz ne yahu?feghouli içerikli küfür mü edelim?

Çıkıyorum geliyorum yine Feghouli yatmış muhabbeti. Bazıları var ya ince ince uğraşıyor ha. Normal mesajlarına bakıyorsun tipik fanatik bir Galatasaraylı, hatta millete kızıyor niye şöyle yazıyorsunuz vs diye sonra aynı herif şizofren gibi ertesi gün başlıyor ortalığı karıştırmaya. Hemen çıktı geldi yuvasından dikkat edin koşa koşa geldi "Arda gelecek diye Feghouli'yi iptal etmişler" diye g.tünden element uydurmak için 2 saat sabredemedi. Ulan siz ne hinsiniz var ya...

Nejat Ilgaz, Can Akasra

bunlar benim bugünlerde dikkatimi çeken, şüpheye düşüren, ortalığı karıştırmaya çalışan isimler. Varsa senin de dikkatini çeken yazıver renktaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt