Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda ve Asamoah taraftar boş kalmasın, dostlar alışverişte görsün misali gündeme sunulmuş isimlerdir. Feghouili de bunların ağa babası.

feg-arda-denayer-asamoah

direk maç gününe uçak bileti bakarım

Bütün muhabirler şuanda Point Hotelin karşısında bi cafedeler.Evren Göz birazdan periscopetan yayın açacağım dedi.

Nejat Ilgaz, Can Akasra

bunlar benim bugünlerde dikkatimi çeken, şüpheye düşüren, ortalığı karıştırmaya çalışan isimler. Varsa senin de dikkatini çeken yazıver renktaş.

Benim önceki mesajdan zaten anlaşılmıştır kimi söylediğim ama şimdi aklımıza gelen herkesi yazmaya başlarsak gereksiz sürtüşme çıkar, istemeden birilerinin günahını da alabiliriz. Mod arkadaşları da uğraştırmayalım hem. Şimdilik akışına bırakıyorum ben bu mevzuyu renktaş.

Collina‏ @pcoliinna 1 hr1 hour agoDaha fazla
Nani mi Arda mı sorusunun cevabı belli oldu ve ARDA GALATASARAYLI OLDU.Bu saaten sonra bize desteklemek düşer.HAYIRLISI OLSUN
1f91d.png

Yok cvp leş nani mi olacaktı ne bekliyordu acaba?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yalnız bu ahmet bulut mina raiola tarzı bir adam paragöz filan ama gittigi oyuncuyu mutlaka alıyor

tinercilerde bununla calısıyor

Futbol Merkez‏ @Futbolmerkez
TEMSİLİ - Valbuena, Gomis, Burak Yılmaz, Eto'o ve Pepe'ye karşı. (Video @vatskenayduu)

Twitter

:asd22:

Arda'yı istiyorum fakat bu 10 numarayı almalar, kaptanlık istemeler, Terim gibi Florya'da tek patron benim havaları ile değil. Takımın bir elemanı olacağı deklare edilmeli kendisine.
Arda şımarırsa onu şımartan yönetime sorulmalı hesabı.

Ya bu yönetim gerçekten iş bilmez belhandadan 10 numarayı alıp ardaya verirsen belhandayı kaybedersin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda gelmeden kibri geldi ortalık karışmaya başladı gelirse ne olur düşünemiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt