Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabri Sarıoğlu: "Yapılan saygısızlıktan dolayı Volkan Demirel'i hiç bir zaman affetmedim ve elini sıkmak istemedim"
Sabri Sarıoğlu: "Net bir şekilde söyleyeyim, Galatasaray'da futbolu bırakmam engellendi. Söylenecek çok şey var, ama konuşmak istemiyorum"
[FONT=&quot]Sabri Sarıoğlu: "İçimde ukte var, ama sonuçta 21 yıl emek verdiğim Galatasaray camiası hakkında konuşup, yanlış şeylerin çıkmasını istemem"[/FONT]

Sinan Engin: "Sneijder Fenerbahçe'ye gelmek istedi ve yöneticilere yıllık 5M €'ya gelirim dedi. Sen Fener ağlama dedin alırlar mı seni?"

Hadi lan ordan sifatini sevdiğim

feghouli h.o

O salak troll programının aptal yorumcularının yazdığı şeyleri atmayın buraya. Daha çoğu futbolcunun adını bile bilmiyorlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kayseriye duran top imkanı vermemeliyiz.deniz türüç,güray ve oyanrsa meleg güzel kullanıyo duran topları.welingtonun sezona formda girerken gitmesi talihsizlik onlar adına.
gyan asamoah çok tehlikeli bi adam.. pzt göreceğiz bol bol linnesle/ahmetle falan billur geçerken. Kim oynarsa artik vasatlardan..

feghouli h.o

Aldığımız Fernando'ya Fernandao diyen bir adam Sinan. O salak herifi konuşmayalım ban yiyeceğim

Aranızda Ankaralı olan var mı önemli bir şey demem gerek

Türkiye LYS dördüncüsü

Türk liginde yapilan irkcilik nihayet son buldu. Yabanci sinirinin serbest kalmasiyla tonlarca para alan yerlileri sirasiyla anadoluya dehledik, anadolu'daki üstün kazmalarda ptt'ye transfer oldu. Sabri falan o cag disi yabanci siniri devam etseydi hala bizde ilk 11 oyuncusu olurdu.

Besiktas gecen yil Lyon'a kil payi elendigi kadrosunda kac yerli vardi? Golleri siralayan Talisca, Aboubakar ve Quaresma'ydi. Fazla yabanci sayisini elestirenleri anlamak mümkün degil. Kaliteli yerli her türlü oynar ne olursa olsun.

Emre Akbaba vs oynuyor catir cutur gol atiyor. Pasaporta göre degil kaliteye para veriyor artik kulüpler. Tek sorun alinan oyuncularin yas ortalamasi nispeten yüksek ama onu da 2-3 sene icerisinde ligimizi taninmis bir lig haline getirebilirsek cözecegiz.

Milli takim kadrosunda yer alacak cogu isim zaten yurt disinda forma giymekte. Ligden milli takima secilen adamlarda alternatifsizlikten cagiriliyor zaten. Obezite hastasi Ozan Tufan'i milli takima alan Fatih Terim vardi. Ve o adam gitti diye agit yakanlar vardi. Umarim Lucescu o mali cagirmaz bir daha.

6672b1ff60cad82991fc1d173fc9fa03.jpg

ayıya bi asılsa böyle oohh

feghouli h.o

feghouli oynadıgı 21 maçın 11 tanesinde sonradan oyuna girmiş,10 tane maçta ilk 11 baslamış ve 6 maçta oyundan alınmış.

Ben bu saatten sonra sadece Asamoah ya da iyi bir sol bek transferine fitim. Arda falan filan uğraşmayalım ya.

Asamoah lig icin fazla lüks olur bu kadroda normal iş yapan bi sol bek gelırse hayır demem

Muslera asamoah maicon transfer/serdar mariano - fernando ndiaye - garry/transfer belhanda feghouli - gomis

Kaçıncı olur

feghouli h.o

Sabri Sarıoğlu: "Yapılan saygısızlıktan dolayı Volkan Demirel'i hiç bir zaman affetmedim ve elini sıkmak istemedim"
Sabri Sarıoğlu: "Net bir şekilde söyleyeyim, Galatasaray'da futbolu bırakmam engellendi. Söylenecek çok şey var, ama konuşmak istemiyorum"
[FONT=&quot]Sabri Sarıoğlu: "İçimde ukte var, ama sonuçta 21 yıl emek verdiğim Galatasaray camiası hakkında konuşup, yanlış şeylerin çıkmasını istemem"[/FONT]

Ne verdin ulan Galatasaray'a?Yetenek fukarası adi herif...:mad:

ADEM BÜYÜK gelecek diye mılletı provoke edenler nerde

Asamoah gelse de nasri ye geçsek

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ADAMMM

Sabri Sarıoğlu: "İçimde ukte var, ama sonuçta 21 yıl emek verdiğim Galatasaray camiası hakkında konuşup, yanlış şeylerin çıkmasını istemem"

Shut up

feghouli h.o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt