Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıdvan Dilmen: "Lucescu maçlara niye gidiyor, anlamıyorum. Maçlarda Türk oyuncu yok, boşuna niye gidiyor"

sola kim gelecek bakalım Arda ? Nani ? Nasri ?

Nasri çok iyi ancak ne yapacağı belli olmaz gelir efsane de olabilir tenekede arda kibir abidesi barca da oynadım ben havasıyla gelir sonra bu takım kötü ve komik diyebilir kankisi de selçuk onu da başımıza bela edebilir nani stabil gelirse iyi oynar sorun çıkaracagını sanmıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Feghouli'nin 10 numara oynama özelliği de olması çok ekstra olacak...bazen 3lü savunma deneyip Belhanda-Feghouli 2li forvet arkası yapabilir....kanat bekler Asamoah-Mariano.....bu yüzden iyi bir sol stoper lazım

Rıdvan Dilmen: "Lucescu maçlara niye gidiyor, anlamıyorum. Maçlarda Türk oyuncu yok, boşuna niye gidiyor"

Başladı mı yine bu gerizekalı? Allah'tan 2 eli yüzü düzgün adam geldi de ligin kalitesi yükseldi. Hemen başladınız ağlamaya, ahbaplarım artık milyonları cukkalayamayacak diyemiyor da bunu söylüyor mal

feghouli oynadıgı 21 maçın 11 tanesinde sonradan oyuna girmiş,10 tane maçta ilk 11 baslamış ve 6 maçta oyundan alınmış.
Kaç tane kardeşi varmış ?
Kuzeni parasını yiyormuymuş?

Saadete gel kaç asist kaç gol atmış. Dribbling, adam geçme, ortaları, ikili mücadele vs. nasılmış ondan haber et.

P9 Gscimbom Mobile

Renktaş bütçeyi zaten aştık keşke sol ayaklı stoper olsa keşke feghouli ayarında sol açık olsa ama artık fırsat transferi yaptık bana göre sezonun transferi fernandodur yönetim iyi işler çıkardı kabul etmek gerek (ndiaye bonservis dışında falso yok )

Aynen renktas bence de bu sene uzun zamandir ilk defa yonetim gercekten cok iyi is cikardi. Bir solbek gelse takimin aksayan yeri pek kalmaz, bir de dedigin gibi firsat transferi olur da sol stoper alirsaj degme keyfinize :)

Bugün yabancı kuralı olsaydı Selçuk, Tolga, Yasin, Sinan, Ahmet gibi çöpoğlu çöpler ilk 11 yazılacaktı. Daha fazla yoruma gerek yok

[FONT=&]Sabri Sarıoğlu: "Yapılan saygısızlıktan dolayı Volkan Demirel'i hiç bir zaman affetmedim ve elini sıkmak istemedim"
[/FONT]
[FONT=&]Sabri Sarıoğlu: "Net bir şekilde söyleyeyim, Galatasaray'da futbolu bırakmam engellendi. Söylenecek çok şey var, ama konuşmak istemiyorum"
[/FONT]
[FONT="]Sabri Sarıoğlu: "İçimde ukte var, ama sonuçta 21 yıl emek verdiğim Galatasaray camiası hakkında konuşup, yanlış şeylerin çıkmasını istemem"[/FONT]

Daha nasıl konuşacakmış acaba...

Ne verdin ulan Galatasaray'a?Yetenek fukarası adi herif...:mad:

Yabancı kısıtlaması olmasından dolayı başımıza bela olmuş herif çıkmış engellendim diyor komik gerçekten senin futbola başlaman hata hadi başladın bu kadar yıl Galatasaray da oynaman hata utanmadan engellendim diyor bunlara bu kadar yüz verirlerse bu tip yeteneksizlerde bu açıklamaları yapar

Demirören de geçen gün yabancı serbestisine karşı olduğunu açıkladı. Belli ki Terim bastırmış.

Ybancı kuralı her an deişebilir. Bu sene geçer de seneye bir anda 5'e düşerse şaşırmayın.

Takımda solak topçu yok
Burdan Dursun Özbeğe ve Cenk Ergüne sesleniyorum hücum ve orta sahanın her yerinde oynarım sol ayaklıyım sol kanattan girer kalecinin kapattığı köşeye podolski vari abanır golümü atarım
Ayrıca burdan İstanbula koşarak gelirim maçta da kusana kadar koşarım para falan da istemem

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt