Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Rıdvan Dilmen: "Lucescu maçlara niye gidiyor, anlamıyorum. Maçlarda Türk oyuncu yok, boşuna niye gidiyor"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sola kim gelecek bakalım Arda ? Nani ? Nasri ?
niye gitmesin adam futbol adamı. Maç izlemek ister canıRıdvan Dilmen: "Lucescu maçlara niye gidiyor, anlamıyorum. Maçlarda Türk oyuncu yok, boşuna niye gidiyor"
haklı :asd22:Rıdvan Dilmen: "Lucescu maçlara niye gidiyor, anlamıyorum. Maçlarda Türk oyuncu yok, boşuna niye gidiyor"
gyan asamoah çok tehlikeli bi adam.. pzt göreceğiz bol bol linnesle/ahmetle falan billur geçerken. Kim oynarsa artik vasatlardan..
feghouli h.o
Rıdvan Dilmen: "Lucescu maçlara niye gidiyor, anlamıyorum. Maçlarda Türk oyuncu yok, boşuna niye gidiyor"
Hiyar her programda yabanci kuralini elestiriyoRıdvan Dilmen: "Lucescu maçlara niye gidiyor, anlamıyorum. Maçlarda Türk oyuncu yok, boşuna niye gidiyor"
Kaç tane kardeşi varmış ?feghouli oynadıgı 21 maçın 11 tanesinde sonradan oyuna girmiş,10 tane maçta ilk 11 baslamış ve 6 maçta oyundan alınmış.
Renktaş bütçeyi zaten aştık keşke sol ayaklı stoper olsa keşke feghouli ayarında sol açık olsa ama artık fırsat transferi yaptık bana göre sezonun transferi fernandodur yönetim iyi işler çıkardı kabul etmek gerek (ndiaye bonservis dışında falso yok )
[FONT=&]Sabri Sarıoğlu: "Yapılan saygısızlıktan dolayı Volkan Demirel'i hiç bir zaman affetmedim ve elini sıkmak istemedim"
[/FONT][FONT=&]Sabri Sarıoğlu: "Net bir şekilde söyleyeyim, Galatasaray'da futbolu bırakmam engellendi. Söylenecek çok şey var, ama konuşmak istemiyorum"
[/FONT][FONT="]Sabri Sarıoğlu: "İçimde ukte var, ama sonuçta 21 yıl emek verdiğim Galatasaray camiası hakkında konuşup, yanlış şeylerin çıkmasını istemem"[/FONT]
Ne verdin ulan Galatasaray'a?Yetenek fukarası adi herif...![]()
gyan'ı milli takiminda falan izledim. Süper topcuydu hazirliklarda da gol yada goller attı diye biliyorum . Tehlikeli topcu sergen, pzt gorecez zatenserdar ilk 11 başlayacak.gyan için de o kadar emin olma bence.
ADEM BÜYÜK gelecek diye mılletı provoke edenler nerde