Uğur Uzunoğlu
Aslan Üye
- 1 Eylül 2009
- 8.259
- 3.949
- 2.248
Aykut zaten onu Valbuena'nın yerine düşünüyormuş.Beyler bu fener 10 numara aldi onu da oynatamicak galiba
LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aykut zaten onu Valbuena'nın yerine düşünüyormuş.Beyler bu fener 10 numara aldi onu da oynatamicak galiba
LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Asamoah'ı sol beke düşünmek yeteneklerini kısıtlamak gibi geliyor. Orta sahayı üçleyip Belhanda'yı sol öne atsak daha baskılı top oynarız diye düşünüyorum.
FernandoAsamoah'ı sol beke düşünmek yeteneklerini kısıtlamak gibi geliyor. Orta sahayı üçleyip Belhanda'yı sol öne atsak daha baskılı top oynarız diye düşünüyorum.
Asamoah'ı sol beke düşünmek yeteneklerini kısıtlamak gibi geliyor. Orta sahayı üçleyip Belhanda'yı sol öne atsak daha baskılı top oynarız diye düşünüyorum.
Arda kadroda yine yok bakalım kime gidecek.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bjk en fazla 2 milyon veryomuş,nasıl alacak?çok degil 1,5-2 ay önce 10 milyon avrolar konusulduŞu vidayı bjk ucuza alacak devreye girsek biz alsak alamasak bile fiyat yükseltmiş oluruz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Spinazzola juveye giderse birakirlar işte asamoahi. Gidecek gibi oda zaten. Olcak bu gidişle
feghouli h.o
matoudiyi alacaklarSpina juve'ye doner de, sonrasinda orta saha alinmazsa asamoah'i zor birakirlar bence, hala orta saha almadilar, asamoah hem sol bekte, hem 3 5 2'nin solunda hem de orta aaha oynuyor, bu yuzden kolay kolay satisina izin vermezler.
emre can deniliyodu ortasaha içinSpina juve'ye doner de, sonrasinda orta saha alinmazsa asamoah'i zor birakirlar bence, hala orta saha almadilar, asamoah hem sol bekte, hem 3 5 2'nin solunda hem de orta aaha oynuyor, bu yuzden kolay kolay satisina izin vermezler.
Maç primi iyi bir şey bence ki Avrupa'da her kulüpte mevcut bu zaten.
Takım içinde ki rekabeti artıran bir konu diye biliyorum.
Strinic'i mi istiyorsun sol beke?
Arda eger Galatasaray´a gelecek ise simdi gelsin, tamamen kadayif olduktan sonra degil. 32-33 yaslarindan sonra gelirse, büyük fiasko olur.