Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda kadroda yine yok bakalım kime gidecek.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoah'ı sol beke düşünmek yeteneklerini kısıtlamak gibi geliyor. Orta sahayı üçleyip Belhanda'yı sol öne atsak daha baskılı top oynarız diye düşünüyorum.

Bu sefer Belhanda´yi düsürürsün. Belhanda 10 numarada iyi, oradan direk gol katkisi da verir. Asamoah bana kalirsa sol acik da oynar... büyük enerji katar takima.

Spinazzola juveye giderse birakirlar işte asamoahi. Gidecek gibi oda zaten. Olcak bu gidişle

feghouli h.o

Ula Stoke City'nin geri tandemi güzel olmuş. Zouma Shawcross üzerine bide 7.7 ye Bruno Indi yi almışlar

Şu vidayı bjk ucuza alacak devreye girsek biz alsak alamasak bile fiyat yükseltmiş oluruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu vidayı bjk ucuza alacak devreye girsek biz alsak alamasak bile fiyat yükseltmiş oluruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bjk en fazla 2 milyon veryomuş,nasıl alacak?çok degil 1,5-2 ay önce 10 milyon avrolar konusuldu

Spinazzola juveye giderse birakirlar işte asamoahi. Gidecek gibi oda zaten. Olcak bu gidişle

feghouli h.o

Spina juve'ye doner de, sonrasinda orta saha alinmazsa asamoah'i zor birakirlar bence, hala orta saha almadilar, asamoah hem sol bekte, hem 3 5 2'nin solunda hem de orta aaha oynuyor, bu yuzden kolay kolay satisina izin vermezler.

Spina juve'ye doner de, sonrasinda orta saha alinmazsa asamoah'i zor birakirlar bence, hala orta saha almadilar, asamoah hem sol bekte, hem 3 5 2'nin solunda hem de orta aaha oynuyor, bu yuzden kolay kolay satisina izin vermezler.
matoudiyi alacaklar

Asamoah bizim ligde bekte harcanır o adamı direkt kanata koymak lazım.

sent via GSC

juventus 2 ortasaha alacak bu arada.nzonzi-emre can-matoudiden en az ikisi konusulyo

emre can deniliyodu ortasaha için
matuidi ismi gecmisti falan alirlar birini ya
Ayrilmak isteyen bi oyuncuyu tutmazlar bence

feghouli h.o

Maç primi iyi bir şey bence ki Avrupa'da her kulüpte mevcut bu zaten.
Takım içinde ki rekabeti artıran bir konu diye biliyorum.

Normalde iyi birşeydir. Ama bizde bir anlamı yok. 3.5-4m garanti ücrete anlaştığın adama maç başı 4-5 bin verilirse bu futbolcudan performans arttırmasını bekleyemezsin. Adama 3-4m verdiğine göre bu adamı zaten ilk 11 için almışsındır ve her türlü min. 10 - 20 maç arası oynayacaktır. Bunun üstüne adamın kendini zorlayıp; dur 10-20 maç daha oynayayım da 50-100 bin fazla kazanayım demesini beklemek saflıktır. Ama sen oyuncuya verirsen 1,5-2m (3-4m lik futbolcular için söylüyorum) ve maç başı 40-50 bin işte o zaman adamın işine konsantre olup performansını arttırmasını beklersin. Bunun adı da futbolcunun başarısına endeksli sözleşme olur. İşte o zaman rekabet artar.

Son düzenleme:
Strinic'i mi istiyorsun sol beke?

Tek alternatif Strinic mi bilemiyorum şahsen istemezdim Balta'nın Hırvat şubesi gibi geliyor bana. Yani şöyle söyleyeyim Asamoah'tan daha iyi sol bek bulunur da orta sahayı bulamayız.

Arda eger Galatasaray´a gelecek ise simdi gelsin, tamamen kadayif olduktan sonra degil. 32-33 yaslarindan sonra gelirse, büyük fiasko olur.

Barcelona kiralık vermez bence Atleticoda istemiyor Ardada kiralık oynamak istemez.
Çine ikna olursa gider sonra Burak gibi gelmeyi düşünür bence.
Piyasası epey düşmüş kimse istemiyor nedense Ardayı.
Bizdede 7+ bonservis verecek bütçe kalmadı bu transferde pek çıkar yol bulamadım.
Ben ardayı istemem çeşitli hepimizin malumu sebeplerden dolayı sen istermisin?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt