Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan ne Martella 'sı ne Strinic 'i saçmalamayın sırf adam almak için transfer yapılmaz ...

Emre Mor'un biraz aklı varsa ispanya'ya gider bizim lige kaybolur gider o çocuk

[FONT=&quot]Feghouli’nin gelişiyle Sinan Gümüş’ü Benfica’ya satacak olan yönetim, Asamoah'ın gelmesinin ardından Lionel Carole'ü gönderecek. (Sabah)[/FONT]

Bu fiko yalaması vida'yı 2-3 milyona alacak diyorlar.Arkadaş ben anlamıyorum bu adam bu paralara alınıyorsa biz neden almıyoruz? Maicon vida yap 5 sene arkana yaslan.Hadi onuda geçtim bu adamı bu paraya almak varken neden maicon'a 7 bayıldık? Adamın sözleşmesi 4 ay kalmış kiev uzatmadı.Fiko bunu ucuza alırsa kahrolurum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şuan vida-asamoah ile transferi kapatsalar ben şikayet etmezdim sol kanat vs alın diye. Güzel olurdu aslında

kwadwooooooo

Denayer peşinde koşacağımıza Vida'ya çöksek ya. 2-3M'a biter iş. Maicon Vida ile 4 sene keyfimize bakardık en az.

Sinan Gümüş'ü kimse almaz..
Carole 2 milyon €'ya Fransa'da bir takıma iteklenir aslında o çocuğun topçuya benzeyen bir görünüşü lakin bir gram futbolcu olmadığı belli..
Aynı Telles gibi göz boyayan bir topçu..

Emre mor gelsin

Calim atan oyuncular Türkiye liginde herzaman is yapar

Clichy valbuenayi almis olsak suan sadece sol stopere odaklanip transferi kapatmak uzereydik uygun fiyata

Bu fiko yalaması vida'yı 2-3 milyona alacak diyorlar.Arkadaş ben anlamıyorum bu adam bu paralara alınıyorsa biz neden almıyoruz? Maicon vida yap 5 sene arkana yaslan.Hadi onuda geçtim bu adamı bu paraya almak varken neden maicon'a 7 bayıldık? Adamın sözleşmesi 4 ay kalmış kiev uzatmadı.Fiko bunu ucuza alırsa kahrolurum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam komisyon pesinde degildir ondan. Bence Dursun ve kardesi her transferde rahat 1 milyon komisyon götürüyordur ve maaslarda ceblerini iyice para indiriyorlardir. Yoksa niye gelen giden oyuncuya böyle maas versin? Bizde baskan senelik zarari cebinden ödemeli olsa böyle maaslar hayatta ödemeyiz. Ama Dursun takmiyor parayi ve daha da fazla zarar yapacak sirf sampiyon olmak icin.

Valbuena 4.5 M kazanıyor yaw yaşıda 33 Sneijderi tutmak daha akılcı olurdu

Muslera Mariano Maicon Vida Asamoah Fernando Ndiaye Feghouli Belhanda Rodrigues Gomis

4 Zenci
3 Melez
2 Arap

Boy ortalamasi baya uzun olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt