Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aspor'u acin la devletten Galatasaray'a önemli destek yazmislar utanmadan :D

aspora bak. G.Saray'a devletten yeni stadyum/ devletten buyuk destek... basliga bak.
Gecen gün fenere devletten destek-arsa verildi haberinden şikayetçi oldu demek ki birileri hemen bu haber servis edildi... stadi falan bedavaya almisiz. Allahım.

kwadwooooooo

Vida o kadar yavaş bi oyuncu değil. Denayer kadar olmasa da hızı stopere göre yerinde bi oyuncu. Vida Maicon tank gibi olur tank. Rüzgar bile geçirmez.

Vida'yı çok beğeniyorum ama ne bileyim şimdi Maicon çok ağır adam yanına komut vereceği bir adam verirsek Denayer çok ayağına top yakışan seri ve kademeleri iyi bir stoper..
Daha uzun yıllar faydalanırız diyerekten güzel ikili olacaklarını düşündüm..
Defansta bir tane kaptan olur büyük takımlarda iki tane lider koyarsan bence çok verimli olmaz..

Ne berbat bir takımmışız al al eksik bitmiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DHFiaXZXsAAgJpH.jpg

DHFikdOXoAA3cfo.jpg

Vida'yı çok beğeniyorum ama ne bileyim şimdi Maicon çok ağır adam yanına komut vereceği bir adam verirsek Denayer çok ayağına top yakışan seri ve kademeleri iyi bir stoper..
Daha uzun yıllar faydalanırız diyerekten güzel ikili olacaklarını düşündüm..
Defansta bir tane kaptan olur büyük takımlarda iki tane lider koyarsan bence çok verimli olmaz..
Yok ya Fener'de Skrtel Kjaer oynadı taş gibi ikili oldular. Aksine bence gayet iyi olur.
Denayer'i ben beğeniyorum atletik, hızlı, topla arası bir stopere göre çok çok iyi... Ama pozisyon bilgisi ve hava topları çok zayıf. Geliştirebilir kendini belki. Denayer'e de fitim ben. city bırakmaz ama bence kiralık. Bu adama da bonservis verilmez. 8M filan istiyorlarmış ne stoperler alınır o paraya. Kiralık gelecekse ok, bonservisle gelecekse başka oyunculara yönelsinler. Denayer'e 1.5M filan kiralama verene kadar 3'e Vida'yı bitirmek daha mantıklı geliyor bana...

Dursun ve fiko'nun transfer pazarlık stilleri:

fiko: vida kaç euro ?
Kiev: 9
fiko: 2,5
kiev:7
fiko:2,5
kiev: 5
fiko: 2,5
kiev: 4
fiko: 2
kiev:2,5
fiko: tamam

do: belhanda kac euro?
Kiev: 9
do: 6
kiev: 9
do: 8
kiev:9
do: 8+2
kiev: tamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt