Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dccc319ae8e5ff7f89b379e77bb3342d.jpg

efendi 8taş taraftari

emreyi almak demek bir oyuncu almak demek degildir ... emre gelecegini umudunu tasir , 5-10 kisi ekstradan tribune tasir , rakibi deli eder .. emre 500% faizle bankaya para yatirmaktir ayni zamanda

futbolcudaki yetenegin her oyuncuda bir limiti vardir ama bu adamin limiti yok ..

Terim malesef hiçbir şekilde başarılı olamaz artık siyasiler üstünü çizdi çok gerilim olur
Hagi td olarak başarılı olamaz tutardan bile takıntılı
İlk geldiğinde bizi şampiyon yapacak ümit karan saido ve Hakan yakın gibi oyuncuları gönderdi
Son haftalarda ise Riberynin isteksiz oluşunu çözemedi belki şuan başka alemlerdeydik
Aslinda bu takimi Jupp Hynckes gibi.kurt bir Alman hocaya teslim edip arkana yaslanacaksin

Adam.yeterince dinlendi kaldi.ki Luce den.2 yas genc 72 yasinda ikna edilebilirse muhtesem olurdu.2 sene.icin

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Messi mi puhahaha,Bruma bile Emre Mordan üstün bir oyuncu en yakın örnek

Moderatör tarafında düzenlendi:
Birkaç yerde Asamoah ın İtalya Süper Kupası maçının kadrosuna alınmadığını okudum.Juventus un sitesinde kafilede yer aldığı yazıyor.Fotoğraflarda da var.

http://www.juventus.com/media/image...-roma/atterraggio-roma-02.variant1400x787.jpg

Allegri genelde böyle kupa maclarina tam kadro gidiyor diye biliyorum. 3.kaleciyi falan da götürmüsler kimse kalmasin diye. Pek itibar etmeye gerek yok. Italya'da 12 yedek yazilabiliyor kadroya, herkesi götürüyorlar. Üstelik mantik olarak Sandro sakatlanirsa sol beki yok, bu sebepten ötürü Spinazzola resmi imzayi atmadan önce Asamoah bize gelemez.

Emre Mor Bruma tarzi bir oyuncu ama Bruma suan bir iki tik daha üstün
Emre müthis oyuncu olabilir ve su haliyle bile ligin icinden gecer

Emre Mor 2-3 çalım attı diye messi ayarında oluyosa bizim Bruma Maradona-Pele karışımı bi şeydi

asamoah'in yerine daha spinazzola'yi almadilar.
Asamoah'a ihtiyaclari var hala.

Maca gitmesi normal dogal

kwadwooooooo

Bayern başkanı Uli Hoeness: "Neymar, 222 milyon euro edecek bir oyuncu değil. PSG'nin bu paraları ödemesi, kulübün zayıflığını gösteriyor."

kwadwooooooo

Allegri genelde böyle kupa maclarina tam kadro gidiyor diye biliyorum. 3.kaleciyi falan da götürmüsler kimse kalmasin diye. Pek itibar etmeye gerek yok. Italya'da 12 yedek yazilabiliyor kadroya, herkesi götürüyorlar. Üstelik mantik olarak Sandro sakatlanirsa sol beki yok, bu sebepten ötürü Spinazzola resmi imzayi atmadan önce Asamoah bize gelemez.

Ben zaten kadroda var bize gelmez demiyorum.Kadroya alınmamış haberlerine karşı paylaştım.Juventus Spinazolla yı geri transfer etmiş.Yüksek ihtimal Asamoah ın transferine izin verirler diye düşünüyorum.Futbolcuyla zaten anlaşmıştık ama en azından bu transferin kısa sürede gerçekleşmeyeceğini gösteriyor kadroda olması.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mor iyi de oyun zekasını geliştirmesi lazım

Simeone gibi bir hocayla büyük oyuncu olabilir

emreyi almak demek bir oyuncu almak demek degildir ... emre gelecegini umudunu tasir , 5-10 kisi ekstradan tribune tasir , rakibi deli eder .. emre 500% faizle bankaya para yatirmaktir ayni zamanda

futbolcudaki yetenegin her oyuncuda bir limiti vardir ama bu adamin limiti yok ..

Genelde yorumlarına katılırım da buna katılamayacağım. Emre yetenekli topçu olmasına rağmen kafası bu yaşta futbolda olmayan , çalışmayı sevmeyen disiplinsiz bir oyuncu. Dortmund antrenörlerinin de genel olarak izlenimi bu ve satma/kiralama istekleri burdan süregeliyor.
TSL için diğer bir artısı da Türk statüsü olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt