Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre mor kadar yetenekli bir oyuncumuz yok suanda

Hayir demek sacmalik

Ayrica ben bize gelecegini zannetmiyorum,menajeri 5 milyon komisyon istemis inter'den

1 De jong
2 Cavanda
3 Donk
4 Carole

En acilinden gönderilmeli. Fuzuli yer kaplıyorlar.

yetenekli kelimesi bruma , ne bileyim modric , isco , barcelonadaki iniesta , ne bileyim 222 lik neymar icin filan kullanilabilir

biri otekinden iyi sut atiyordur , oteki daha pasordur , avrupadaki ucuk piyasada anlamsiz rakamlar verilebilir

emre nin videolarini internete girip izleyin , tek tek buraya koymama gerek yok .. sonra hayatinizda geriye dogru bakip bir ornegi olup olmadigini dusunun .. ben sahsen bir ornegini gormedim

emreyi alabilmek , messi yi messi degilken 19 yasinda almak gibidir ..

gelismesi , simarikligi , su bu .. bunlar benim isim degil ... ben adamin allah vergisi yeteneginden bahsediyorum kalkmis bruma deniyor .. komik yani ..

siz ayagindan gram top acmadan boyle adam gecen , nerdeyse 10 metre otesine sut gibi top atip 10 metre geriden adami gecip yoluna devam eden , ya bosuna konusuyorum ,izleyin sonra kendiniz karara varin

Emre gelisimini tamamlamamis çok özel bir oyuncu . Alınmasını çok isterim. Bruma ya nasıl zamanında 10-11 verdiysek buna da verilsin, kesinlikle zarar etmeyiz

YouTube

Adamim ya severdim olmadi

kwadwooooooo
Bize geldiğinde herif gayet üst düzey bir oyuncuydu. İsviçre milli takımında banko oynuyordu. Adama zerre şans vermedik. Benim de üzüldüğüm transferlerden biridir.

Gayet iyi bir kumaşı var. Bazı futbol ulemaları bu adama çöp demeye devam etsinler...

Cumhur Önder Arslan @ArslanCumhur

Şu anki transfer planlamasında sırada sol bek ve alternatif stoper var.
Cenk Ergün'ün bahsettiği "Sürpriz transfer" için bekleyiş sürüyor.

Sinan da giderse sol kanada oyuncu alirlar

GSCimbom‏ @GSCForum
Galatasaray, yeni transferi Sofiane Feghouli ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak. (Foot Mercato)

DHHS-1dXUAEXH5-.jpg:large

Cumhur Önder Arslan @ArslanCumhur

Şu anki transfer planlamasında sırada sol bek ve alternatif stoper var.
Cenk Ergün'ün bahsettiği "Sürpriz transfer" için bekleyiş sürüyor.

Sinan da giderse sol kanada oyuncu alirlar
Sinan giderse forvet alırlar yedeğe ki gidip gitmemesinin önemi yok büyük takımın en az 3 forveti olmalı zaten...

messi 16dan beri messi mor 20sinde tık yok daha
yetenekli kelimesi bruma , ne bileyim modric , isco , barcelonadaki iniesta , ne bileyim 222 lik neymar icin filan kullanilabilir

biri otekinden iyi sut atiyordur , oteki daha pasordur , avrupadaki ucuk piyasada anlamsiz rakamlar verilebilir

emre nin videolarini internete girip izleyin , tek tek buraya koymama gerek yok .. sonra hayatinizda geriye dogru bakip bir ornegi olup olmadigini dusunun .. ben sahsen bir ornegini gormedim

emreyi alabilmek , messi yi messi degilken 19 yasinda almak gibidir ..

gelismesi , simarikligi , su bu .. bunlar benim isim degil ... ben adamin allah vergisi yeteneginden bahsediyorum kalkmis bruma deniyor .. komik yani ..

siz ayagindan gram top acmadan boyle adam gecen , nerdeyse 10 metre otesine sut gibi top atip 10 metre geriden adami gecip yoluna devam eden , ya bosuna konusuyorum ,izleyin sonra kendiniz karara varin

Emre mor kadar yetenekli bir oyuncumuz yok suanda

Hayir demek sacmalik

Ayrica ben bize gelecegini zannetmiyorum,menajeri 5 milyon komisyon istemis inter'den

herhangi bir klubun var mi ?

messi ile atbasi giderler ... kas yapisinda buna izin veren farkli bir sey var bu adamin .. normal degil

emre bana boyle gozlerini yuvasindan cikaran , kulagindan duman cikarabilen filan tipler olur ya da futboldaki oyle bir farklilik olarak goruyorum

emre icin bir sifat olacaksa , "farkli" , "baska" , "degisik" derdim

cunku benzerini sahsen ben gormedim

Vida 2m euro ediyorsa, neden suana kadar avrupadan hic bir takim ilgilenmedi? Bu sekiztaslilar transfermarkt -900 bin euro kaybinda transfer gider gelirde. peki simdi kimi satacaklar?

ya fenev, 2,5m euro ile 2 oyuncu dahami alacak yada dedikleri gibi ozan 10-20m euroya mi gider. biz para verip gonderirken bu iki takim bonservizle gonderiyorlar oyuncularini. pek inandirici gelmiyor

Emre Mor Inter'de.

Kaynagim hasta dortmundlu alman arkadasim. Hatta detaylari da söyleymis:

Kiralik bedel:
2 milyon euro

Zorunlu satin alma opsiyonu:
Cift haneli (10 küsür dedi)

Seneye inter almak zorundaymis. Neden simdi almiyor diye sordugumda FFP dedi.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

emre mor asla bir yildiz olamaz, simdiden bir yerleri kalkmis ve cok simarik.
en buyuk eksigi ise, futboldan anlamiyor sadece calim atmayi biliyor ve topla hizli

Emre gelisimini tamamlamamis çok özel bir oyuncu . Alınmasını çok isterim. Bruma ya nasıl zamanında 10-11 verdiysek buna da verilsin, kesinlikle zarar etmeyiz

emrenin benim gozumdeki potansiyel degeri 222 milyon euro nun 1 lira ustudur , cunku referans deger olacak bir oyuncu ... avrupa kluplerinin su an icin gerizekaliligina geliyor ve almiyorlar , bir yerde parladigi an , bir kac mac demiyorum bak bir "AN" yeterli .. aninda ilk etapta 40-50 ler konusulur

2 sene evvel mbappe dendiginde bir anlam ifade ediyor muydu ? bugun neler soyleniyor mesela

emreyi barcelona veya ne bileyim juventus alsin , 2 sene sonra bir katarli milyarder bu paralari oder veya teklif eder

hani bir de manasiz hesapsizca soylenen "al , forma satar karsilarsin parasini" dedigin adamlar vardir ya

emreyi alirsan formayla degil ama oynadigi sure boyunca ekstra olarak stadyuma cekecegi kisilerden kazandigin parayla bedavaya getirirsin adami

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt