Fatih Türkoğlu
Sarı Üye
- 21 Temmuz 2017
- 790
- 0
- 316
selcuk gibi futbol fakiri ile oynattık adamı.Kalitesi vardı ama sağolsun yanındaki 8 numara adamında oyununu kötü anlamda etkiledi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yetenekli kelimesi bruma , ne bileyim modric , isco , barcelonadaki iniesta , ne bileyim 222 lik neymar icin filan kullanilabilir
biri otekinden iyi sut atiyordur , oteki daha pasordur , avrupadaki ucuk piyasada anlamsiz rakamlar verilebilir
emre nin videolarini internete girip izleyin , tek tek buraya koymama gerek yok .. sonra hayatinizda geriye dogru bakip bir ornegi olup olmadigini dusunun .. ben sahsen bir ornegini gormedim
emreyi alabilmek , messi yi messi degilken 19 yasinda almak gibidir ..
gelismesi , simarikligi , su bu .. bunlar benim isim degil ... ben adamin allah vergisi yeteneginden bahsediyorum kalkmis bruma deniyor .. komik yani ..
siz ayagindan gram top acmadan boyle adam gecen , nerdeyse 10 metre otesine sut gibi top atip 10 metre geriden adami gecip yoluna devam eden , ya bosuna konusuyorum ,izleyin sonra kendiniz karara varin
Bize geldiğinde herif gayet üst düzey bir oyuncuydu. İsviçre milli takımında banko oynuyordu. Adama zerre şans vermedik. Benim de üzüldüğüm transferlerden biridir.
Sinan giderse forvet alırlar yedeğe ki gidip gitmemesinin önemi yok büyük takımın en az 3 forveti olmalı zaten...Cumhur Önder Arslan @ArslanCumhur
Şu anki transfer planlamasında sırada sol bek ve alternatif stoper var.
Cenk Ergün'ün bahsettiği "Sürpriz transfer" için bekleyiş sürüyor.
Sinan da giderse sol kanada oyuncu alirlar
yetenekli kelimesi bruma , ne bileyim modric , isco , barcelonadaki iniesta , ne bileyim 222 lik neymar icin filan kullanilabilir
biri otekinden iyi sut atiyordur , oteki daha pasordur , avrupadaki ucuk piyasada anlamsiz rakamlar verilebilir
emre nin videolarini internete girip izleyin , tek tek buraya koymama gerek yok .. sonra hayatinizda geriye dogru bakip bir ornegi olup olmadigini dusunun .. ben sahsen bir ornegini gormedim
emreyi alabilmek , messi yi messi degilken 19 yasinda almak gibidir ..
gelismesi , simarikligi , su bu .. bunlar benim isim degil ... ben adamin allah vergisi yeteneginden bahsediyorum kalkmis bruma deniyor .. komik yani ..
siz ayagindan gram top acmadan boyle adam gecen , nerdeyse 10 metre otesine sut gibi top atip 10 metre geriden adami gecip yoluna devam eden , ya bosuna konusuyorum ,izleyin sonra kendiniz karara varin
for example? Emre haricinde alınabilecek kanat oyuncusu mu var ki.Sol açık "Yerli" olmalı.
Sinan giderse forvet alırlar yedeğe ki gidip gitmemesinin önemi yok büyük takımın en az 3 forveti olmalı zaten...
Emre mor kadar yetenekli bir oyuncumuz yok suanda
Hayir demek sacmalik
Ayrica ben bize gelecegini zannetmiyorum,menajeri 5 milyon komisyon istemis inter'den
Sol kanat alınırsa Yasin-Garry-Recep-Emrah olacak rotasyonda elimizde. Yeterli gayet ki Emrah bence takımda kalmalı.Kanatta kim oynayacak? Feghouli, Garry, Yasin ile sezon bitmez.
for example? Emre haricinde alınabilecek kanat oyuncusu mu var ki.
Emre gelisimini tamamlamamis çok özel bir oyuncu . Alınmasını çok isterim. Bruma ya nasıl zamanında 10-11 verdiysek buna da verilsin, kesinlikle zarar etmeyiz