Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer nöbetinde günde yaklaşık 18 saat zaman geçirenler arada bir tuvalete gidin kardeşim...

beinsports belhanda ve gomis dışında haber verdi mi?maicon brezilya basını,mariano di marzio,fernando nevzat,ndiaye beyaz tv.bunları da takipten cıkardım.

1.5 aydır her hafta düzenli olarak 14 kez İstanbul'a geleceği haberi çıkıp gelmeyen adama nasıl bakmasını bekliyorsun insanların?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
okb hastası gibi aynı şeyi yazmanızda sıkıntı var.

Yarin Feghouli transferi netlesir biraz sabir.

Feghouli transferini iptal etmek demek, sezon ve yapılan transferlerin rezil olması demek. Bu kadronun hücumda iş yapabilmesi için, Feghouli gibi etkili isim gerekirdi. Geçmiş olsun. Her transferi her maliyete bitirip, en önemli transferde saçmalıyorsunuz. Bir kanatın tek başına neler yapabileceğini geçen sezon Bruma göstermişti. Beyinsizler.

okb hastası gibi aynı şeyi yazmanızda sıkıntı var.

Sende her gün gelecek yazıyorsun, o zaman sende de sorun var. Neyse 2 gün içinde gelirse gelir, gelmezse de dünyadaki tek sağ kanat değil. Bizim malların alternatifi vardır da hemen devreye sokarlar umarım ters bir durumda

Sende her gün gelecek yazıyorsun, o zaman sende de sorun var. Neyse 2 gün içinde gelirse gelir, gelmezse de dünyadaki tek sağ kanat değil. Bizim malların alternatifi vardır da hemen devreye sokarlar umarım ters bir durumda

ben hergun gelcek yazmadım.haber taşıdım.habere göre konuşmalar oluyo.ne yapıyım olmayan şeyi mi yazıyım?hangi yayın organı feghuli gelmeyecek dedi?hiç biri.

Bilhassa Dursun başkanımın Feghouli konusundaki açıklamaları içime su serpti. Bu aşamadan sonra mümkünü yok yatmaz bu transfer.

şu ünal aysal adaylıgını açıklasa da umutlu olsak gelecek için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt