- 10 Haziran 2012
- 4.103
- 1.860
- 1.413
Transfer nöbetinde günde yaklaşık 18 saat zaman geçirenler arada bir tuvalete gidin kardeşim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 gündür gelmeyecek muhabbetinizi çekmek zorunda mı millet
okb hastası gibi aynı şeyi yazmanızda sıkıntı var.1.5 aydır her hafta düzenli olarak 14 kez İstanbul'a geleceği haberi çıkıp gelmeyen adama nasıl bakmasını bekliyorsun insanların?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
beinsports belhanda ve gomis dışında haber verdi mi?maicon brezilya basını,mariano di marzio,fernando nevzat,ndiaye beyaz tv.bunları da takipten cıkardım.
okb hastası gibi aynı şeyi yazmanızda sıkıntı var.
yoruldum artık haber taşımaktan,bi degeri de yok.Sergen Asamoah haberi getir güncel. İtalyan basınından.
ben hergun gelcek yazmadım.haber taşıdım.habere göre konuşmalar oluyo.ne yapıyım olmayan şeyi mi yazıyım?hangi yayın organı feghuli gelmeyecek dedi?hiç biri.Sende her gün gelecek yazıyorsun, o zaman sende de sorun var. Neyse 2 gün içinde gelirse gelir, gelmezse de dünyadaki tek sağ kanat değil. Bizim malların alternatifi vardır da hemen devreye sokarlar umarım ters bir durumda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi