Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe, Roberto Soldado'yu 8 saatlik bir sağlık kontrolünden geçirecek.

http://www.sporx.com/fenerbahceden-soldado-icin-8-saatlik-kontrol-SXHBQ645798SXQ
Ya isterseler değil 8, 18 saatlık sağlık kontrolünden geçirsinler. 32 yaşında, geçen sene çapraz bağlarını koparmış bir adam her daim risktir. Elde patlama olasılığı mevcuttur. Tekrar olmayacağının garantisi var mı. 2 ayda ayağını eline verebilir bizim ligdeki kasaplar. La Liga'da, Hollanda'da oynamaya benzemez burası.

Fegulisizlikten bu veletin videolarına sardım, bu çocuk dünyalar kadar para kazanıyormuş. Çok ilginç ya

YouTube

Adam tatilde degil. West Ham ile idman yapiyor. Bizde Sinan Gumus gitti gidecek denirken idmani birakip tatile mi gidiyor?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Daha kötüsü bizde sinan ve yasin komple maçı bırakıyor.tudordan sonra elenmemizin en önemli sebepleri bu iki hain

Sürün yağlı surat!

o cino reiz bi çikolataydı

birde çocuk olduğum zamanlar doping diye bi çikolata vardı o da reizdi. reklamıda güzeldi

Kavga mi var la

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Galatasaray, Arda Turan'ı kesinlikle transfer etmek istiyor. Ahmet Bulut, bu transferin gerçekleşmesi için 10 gün süre istedi. (beIN SPORTS)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Soldado'nun maliyetini duyunca (5me bonservis, yıllık 3,5m e garanti ücret artı 5 bin e maç başı) ve transfer döneminin son günlerinde olduğumuzu düşününce aman carpilmayalim diyorum,malum etraf çakıcı dolmuş.Soldado'nun da menejerleri kimse sağlam cakmis Fener'e.Bu rakamları duyunca Ndyaye felan çok ucuz geldi gözüme... Yarın şu Feguli gelse de biz de artık önümüzdeki transferlere baksak.

Şu an Arda ile filan uğraşılacak zaman değil. Bir an önce Feghouli, Asamoah ve stoper işi bitirilmeli. En azından 2. hafta maçlarına yetişsinler.

2. Maç osmanlı sonra yine içeri sivas burada 3 de 3 yapamıyorsak dükkanı kapatalım bana göre.

Ahmet fena komisyon gömecek

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Bruma'yi sattik, 10 agustos ve hala yerine biri alinmadi. Kayseri macina Yasin ve Garry kanatlari ile cikacagiz, muhtemelen 2. macta da bu kanatlar ile cikariz. Isimiz zor.

2. Maç osmanlı sonra yine içeri sivas burada 3 de 3 yapamıyorsak dükkanı kapatalım bana göre.

Max 1g - 1b 1m 4 puan üstüne çıkarsalar başarı sayarım. Özellikle ilk maçta zaten film belli edecek kendini Kayseriyi yenemeyeceğiz, kadroları da sağlam zaten 3 maçta Tudor 9 puan alsın takım o gazla şampiyon olur zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt