Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uyelerın ceza yemesı mı beklenıyor acaba..

Başka yönetim olsa alternatif isimlere yönelmek üzmez taraftarı . Ama Bunlar dengesiz . Asamoah ın alternatifi yer yönden zıttı Strinic , Feghouli nin de Volkan şen dir

Kesin yattı arkadaş. Bende bugüne kadar gelecek diyordum ama artık olmaz bu iş. Pürüz var belli. O pürüz bizden kaynaklanıyor, ödeme olabilir. Zaten oyuncunun alacağı var diye oyalıyorlardı. Oyuncunun alacağı varsa, buraya gelip katılırdi takıma ve FIFAya giderdi. Resmen yalan atıyorlar alacağı var diye.

kardeşim adam alacağını almadan imza atmadan nasıl çekip gelebilir? Bizimkiler bile böyle durumlarda notere gidiyorlar antremana katılmama olduğunda. Bu işler öyle basit mi sence? Lys sonucu mu bu adam gelsin burdan beklesin alacağını?

Aslolan Galatasaray
Lig de düşse, bam üçlüsü de dönse, dursun kulübü de batırsa aşktır Galatasaray
Hayırlı geceler renktaşlar....

feghouli gelsin süreli myc yiyen mapustaki forumdaşların cezasının kaldırılması için admirlerle görüşme yapacağım söz.

Eskişehirde ikamet ediyorum. Hırvatistan - TR maçı burada oynanacak.Biletler kaç gün önceden satışa sunulur ? Maç 5 Eylül 'de

Alakasız yere bana çatsa ve son dönemde saçma sapan postlar atsa ve Türkçe anlama konusudna sıkıntıları olup insanları çıldırtsa da en azından futbol konuçmaya çalışan adamı bile arıyorum forumda. Bu seneki nöbetler kadar okurken zor dayandığım bir nöbet yok. Üstelik 7 transfer daha Ağustos olmadan bitmesine rağmen. Eski nöbetler ve forum nerde şimdi ki nerde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt