Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.977
- 16.572
- 2.648
Donk sol açıkta denenemezmiydi acaba????
edit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam tatilde degil. West Ham ile idman yapiyor. Bizde Sinan Gumus gitti gidecek denirken idmani birakip tatile mi gidiyor?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kesin yattı arkadaş. Bende bugüne kadar gelecek diyordum ama artık olmaz bu iş. Pürüz var belli. O pürüz bizden kaynaklanıyor, ödeme olabilir. Zaten oyuncunun alacağı var diye oyalıyorlardı. Oyuncunun alacağı varsa, buraya gelip katılırdi takıma ve FIFAya giderdi. Resmen yalan atıyorlar alacağı var diye.
Nasılsın recep. Feghouli geldi mi?Musap Aydinli Musap gerekenı yap

Yarını beklıyoruz ersın bey.. İyiyim siz nasılsınızNasılsın recep. Feghouli geldi mi?
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
donku sizin eve yollar forvette oynatırımDonk sol açıkta denenemezmiydi acaba????
İnşaallah. allah iyilik kolaylık versin. Saygılar..Yarını beklıyoruz ersın bey.. İyiyim siz nasılsınız
Eskişehirde ikamet ediyorum. Hırvatistan - TR maçı burada oynanacak.Biletler kaç gün önceden satışa sunulur ? Maç 5 Eylül 'de
Çok yakında satışa çıkarEskişehirde ikamet ediyorum. Hırvatistan - TR maçı burada oynanacak.Biletler kaç gün önceden satışa sunulur ? Maç 5 Eylül 'de
feghouli gelsin süreli myc yiyen mapustaki forumdaşların cezasının kaldırılması için admirlerle görüşme yapacağım söz.
feghouli gelsin süreli myc yiyen mapustaki forumdaşların cezasının kaldırılması için admirlerle görüşme yapacağım söz.