Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Beinsports transfer programında Dursunun ropörtajını veriyorlar.Adam Ardaya teklifimiz yok diyo.Feghouli ufak pürüzler kaldı bugün halledilir diyor.Bu röportajı veriyolar.Röportajdan hemen sonra Ardaya kesin teklif var.Feghouli transferi gözden geçirilebilir diyolar.Bu nasıl bi tezat?
Haberleri patladı ya onun hıncı bu
Taraftarı gaza getirme politikası
Sanki böcek koyup onları dinledi şerefsizler

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda'yı ve diğerlerini geçtim Galatasaray'da. Badu N'Diaye, bir transfer cinayetidir.Türk futbol tarihine Osmanlıspor'u transfer şampiyonu yazarken Galatasaray'ın kara lekesi olmuştur. Galatasaray toplama takım gibi. Kimse kimseyi tanımıyor..

ertem
inş. kırk yılda bi doğru konusmamıstır

acaba ertemin anasıdan babasını tanıyormudur.

Arda gelirse sadece spor medyasini degil, siyasi medyayida karsisinda bulacak, isi cok zor
Sirf evet kampanyasina destek verdigi icin gelmesini istemeyen Galatasaraylilar var,
Ama hata kendisinde, sen hertürlü siyasi görüsten insanlarin oldugu büyük bir camiada yetistin, ne uyarsin ridvana Buraka, ridvana yandas medyada, Buraka Trabzonda rahat, hani muhafazakar bir yasam tarzin olsaydi kimse bisey demezdi, örnek Hakan calhanoglu,mesela fatih terim bunlari hesapladigi icin hic bu is lere girmedi, en sagcisindan en solcusuna tüm Galatasaraylilar hocayi bekliyor

Son düzenleme:
ali naci feghouli yetişirse maçta oynar demişte daha fernando ve ndiaye'nin lisansları gözükmüyor tffde

qrakerboy

sofiane feghouli

[TABLE="class: panel, width: 160"]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

• kendisi ile ilgili olarak hayırlı olsun dedikten sonra daha fazla yazmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. karamsar olmayı gerektirecek bir durum yok. içiniz rahat olsun.
  • dün dursun özbek ile yaptığı toplantıda sofiane feghouli, yasin öztekin ve hakan balta hakkında görüşmüş.(Ahmet Bulut)
  • (Arda Turan)daha kaç kere yazacağım bilmiyorum ama kendisi ile ilgili bir girişimimiz yoktur. 2017 model ibrahimovic olayı. fatih terim'i isteyen taraftarların sesini kesmek için apar topar lucescu'ya giden yönetim şimdi de arda turan'a sarıldı. el altından haber yaptırıyorlar. transfer dönemi bitince uyanır insanlar...

Imbula olayında tüm güvenimi yitimiştim ama arda muahbbetinde baştan beri öyle birşey yok diyor.. bunu tutturursa helal olsun tüm basın arda işi olmuş gibi yansıttı

Son düzenleme:
Arda gelirse sadece spor medyasini degil, siyasi medyayida karsisinda bulacak, isi cok zor
Sirf evet kampanyasina destek verdigi icin gelmesini istemeyen Galatasaraylilar var,
Ama hata kendisinde, sen hertürlü siyasi görüsten insanlarin oldugu büyük bir camiada yetistin, ne uyarsin ridvana Buraka, ridvana yandas medyada, Buraka Trabzonda rahat, hani muhafazakar bir yasam tarzin olsaydi kimse bisey demezdi, örnek Hakan calhanoglu,mesela fatih terim bunlari hesapladigi icin hic bu is lere girmedi, en sagcisindan en solcusuna tüm Galatasaraylilar hocayi bekliyor

Arda rıdvan acun gibi tiplerin bi görüşü olmaz sadece siyasi değil ha hayat açısından da güç nerde bunları orda görürsün hocam .hele fikri hür vicdanı hür bir mottosu olan klube arda olmaz yetenek herşey değildir karekter omurgalı olma :) ardanın yakışacağı takım fener diyorlar değil fenerli dostlarımız var içlerinde aklı başında çok insan var arda başakşehire cuk oturur

qrakerboy

sofiane feghouli

[TABLE="class: panel, width: 160"]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

• kendisi ile ilgili olarak hayırlı olsun dedikten sonra daha fazla yazmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. karamsar olmayı gerektirecek bir durum yok. içiniz rahat olsun.
  • dün dursun özbek ile yaptığı toplantıda sofiane feghouli, yasin öztekin ve hakan balta hakkında görüşmüş.(Ahmet Bulut)
  • (Arda Turan)daha kaç kere yazacağım bilmiyorum ama kendisi ile ilgili bir girişimimiz yoktur. 2017 model ibrahimovic olayı. fatih terim'i isteyen taraftarların sesini kesmek için apar topar lucescu'ya giden yönetim şimdi de arda turan'a sarıldı. el altından haber yaptırıyorlar. transfer dönemi bitince uyanır insanlar...

Imbula olayında tüm güvenimi yitimiştim ama arda muahbbetinde baştan beri öyle birşey yok diyor.. bunu tutturursa helal olsun tüm basın arda işi olmuş gibi yansıttı
Çok mantıklı, belki kendi yorumudur ama mantıklı. Arda bu sene gelmez belki seneye

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

madem ki feg olayı sarpa sarıyor moussa sissokoyu kiralamak için teklif yap adamı hayatta alamayız ama ligin tozunu attırır.

Ya beyler Asamoah'dan Strinic'e düşmek nedir Allah'ını severseniz. Defansif olarak iyi diyordu birkaç kişi, o açığımızı kapatırsa hiç yoktan iyidir demiştim ama videoda hiçbir defansif yönünü de göremedim. Adamlar 3 DK video hazırlamış, hücumda yaptığı malca hareketleri Skills diye koymuşlar. :/ Bunu alacaklarına Linnes oynasın daha iyi boşa masraf olmasın bari. Ulan bari Scout transferi yapın çapsızlar.

madem ki feg olayı sarpa sarıyor moussa sissokoyu kiralamak için teklif yap adamı hayatta alamayız ama ligin tozunu attırır.
reis bu feg denen adamın sarpa sardığını tam olarak nasıl öğrendin üst yorumlarda olumlu haberler vardı?
birde hayatta alamayız dediğin adam ligin tozunu nasıl attırıracak

Ya beyler Asamoah'dan Strinic'e düşmek nedir Allah'ını severseniz. Defansif olarak iyi diyordu birkaç kişi, o açığımızı kapatırsa hiç yoktan iyidir demiştim ama videoda hiçbir defansif yönünü de göremedim. Adamlar 3 DK video hazırlamış, hücumda yaptığı malca hareketleri Skills diye koymuşlar. :/ Bunu alacaklarına Linnes oynasın daha iyi boşa masraf olmasın bari. Ulan bari Scout transferi yapın çapsızlar.

ben de video aradım adamın skills videosu bile yok doğru dürüst :) bizim sabrinin bile ne videoları çıkar..dümdüz meziyetsiz bir adam alıyoruz gibi geliyor

gecmis msjlari okuyorumda

can akasra arkadasimizda bi sikinti var . surekli dikkatimi cekiyor . ""fegholi gelmesin nani yi alalim"" arkadas ya futbol cahili ya da provakator . bircok mesaji boyle anlamsiz .. olumsuz gelismelerde mutlu olacak bi yapisi var gibi .. nejat ilgaz in bile :-) dikkatini cekmis yazdigi garip msjlar ile .

incelenmesini talep ediyorum

DG2iQM6WAAAj-Ni.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt