Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Risk budurFeg bugün kesin olarak gelmiyor. Gelirse alıntılayip küfür edebilirsiniz
Bende bugün değil yarın bir ihtimal diyorum
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Risk budurFeg bugün kesin olarak gelmiyor. Gelirse alıntılayip küfür edebilirsiniz
Haberleri patladı ya onun hıncı buDün Beinsports transfer programında Dursunun ropörtajını veriyorlar.Adam Ardaya teklifimiz yok diyo.Feghouli ufak pürüzler kaldı bugün halledilir diyor.Bu röportajı veriyolar.Röportajdan hemen sonra Ardaya kesin teklif var.Feghouli transferi gözden geçirilebilir diyolar.Bu nasıl bi tezat?
Belhanda'yı ve diğerlerini geçtim Galatasaray'da. Badu N'Diaye, bir transfer cinayetidir.Türk futbol tarihine Osmanlıspor'u transfer şampiyonu yazarken Galatasaray'ın kara lekesi olmuştur. Galatasaray toplama takım gibi. Kimse kimseyi tanımıyor..
ertem
inş. kırk yılda bi doğru konusmamıstır
Sabaha karşımı renktaş gördüğün rüyaRüyamda bi tane kel gördüm brazzers daki kelmiydi feghoulimiydi hatırlamıyorum
Sabaha karşımı renktaş gördüğün rüya
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rüyamda bi tane kel gördüm brazzers daki kelmiydi feghoulimiydi hatırlamıyorum
Brazzersdaki keli görüyorsan rüyanda sıkıntı büyük
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Arda gelirse sadece spor medyasini degil, siyasi medyayida karsisinda bulacak, isi cok zor
Sirf evet kampanyasina destek verdigi icin gelmesini istemeyen Galatasaraylilar var,
Ama hata kendisinde, sen hertürlü siyasi görüsten insanlarin oldugu büyük bir camiada yetistin, ne uyarsin ridvana Buraka, ridvana yandas medyada, Buraka Trabzonda rahat, hani muhafazakar bir yasam tarzin olsaydi kimse bisey demezdi, örnek Hakan calhanoglu,mesela fatih terim bunlari hesapladigi icin hic bu is lere girmedi, en sagcisindan en solcusuna tüm Galatasaraylilar hocayi bekliyor
Çok mantıklı, belki kendi yorumudur ama mantıklı. Arda bu sene gelmez belki seneyeqrakerboy
sofiane feghouli
[TABLE="class: panel, width: 160"]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
- kendisi ile ilgili olarak hayırlı olsun dedikten sonra daha fazla yazmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. karamsar olmayı gerektirecek bir durum yok. içiniz rahat olsun.
- dün dursun özbek ile yaptığı toplantıda sofiane feghouli, yasin öztekin ve hakan balta hakkında görüşmüş.(Ahmet Bulut)
- (Arda Turan)daha kaç kere yazacağım bilmiyorum ama kendisi ile ilgili bir girişimimiz yoktur. 2017 model ibrahimovic olayı. fatih terim'i isteyen taraftarların sesini kesmek için apar topar lucescu'ya giden yönetim şimdi de arda turan'a sarıldı. el altından haber yaptırıyorlar. transfer dönemi bitince uyanır insanlar...
Imbula olayında tüm güvenimi yitimiştim ama arda muahbbetinde baştan beri öyle birşey yok diyor.. bunu tutturursa helal olsun tüm basın arda işi olmuş gibi yansıttı
reis bu feg denen adamın sarpa sardığını tam olarak nasıl öğrendin üst yorumlarda olumlu haberler vardı?madem ki feg olayı sarpa sarıyor moussa sissokoyu kiralamak için teklif yap adamı hayatta alamayız ama ligin tozunu attırır.
Ya beyler Asamoah'dan Strinic'e düşmek nedir Allah'ını severseniz. Defansif olarak iyi diyordu birkaç kişi, o açığımızı kapatırsa hiç yoktan iyidir demiştim ama videoda hiçbir defansif yönünü de göremedim. Adamlar 3 DK video hazırlamış, hücumda yaptığı malca hareketleri Skills diye koymuşlar. :/ Bunu alacaklarına Linnes oynasın daha iyi boşa masraf olmasın bari. Ulan bari Scout transferi yapın çapsızlar.