Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolcu günahkar, taraftarlar sahtekar. Futbolcu günahkar, taraftarlar sahtekar.

Bu adamı isteyen sahtekardır. Takımın içine edecek bu sezon. Hep sorun çıkaracak, skandallar getirecek.

arda-2.jpg

Boşa heveslenmeyin 66 numara Arda gelmeyecek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Feghoulinin, Arda transferini bekledikleri için açıklanmadığını düşünen tek ben miyim?

Süreç çok uzadı gelmek istemedi oyuncu diyecekler Arda'dan okey alırlarsa.

Acun: Milli takımın yıldız futbolcusu, Türkiye'nin değeri Arda'ya Galatasaray tribünleri tepki göstermemeli, desteklemeli

Acun boyle dediyse bitmistir bu is. hayirlisi.

Galatasarayın cocugu Arda=5 milyon €

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arda nın futboluna bir şey diyemeyiz katkısı çok büyük olur önemli olan sahada kükreyen aslanımıza yeniden kavuşmak asamoah feguli bir stoper ve ardayla transfer sezonunu kapatırsak bu sene bu forum online üye sayısında patlama yaşar umarım altyapıyı iyi hazırlıyordur adminlerimiz

LG-K500 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arda baya riskli transfer son yıllardaki ergen tavırlarına devam ederse tek başına takımın içine eder,adam akıllı top oynamaya gelirse de tek başına şampiyon yapar.Gelirse desteklemekten başka yapcak bi şeyimiz yok hayırlısı olsun diyelim.

Tudor'un 2 maç kredisi bile yok. Sakatlanacak diye bir şeyde yok.

iyide güzel kardeşim ardanın geçen sezonuda barcelonada böyleydi sakattı özellikle önemli maçlarda yahu serdar aziz denen adamdan hiç mi ders alınmaz serdar kadar sakat bir oyuncu değil arda ama yine diyorum üst üste 5 maç oynayamaz.
Yahu milli takımın içine etti adam milli takımın önüne geçti her maç öncesi ve şimdi Galatasaray'a gelsin diye seviniyorsunuz malesef ben sevinemiyorum bu transfer olursa büyük hayal kırıklığı olur.

Sadece iyi olduğu için beğenen insanlar daha sevimsiz bence. Arda karaktersizdir, hükümet yalakasıdır, ortalığı karıştırır. Galatasaraylı olduğuna eminim ama bu saydığım özelliklere de sahip olduğuna eminim maalesef.

Hayatının neresinde Arda ile ilişkin olacakta karekteri seni ilgilendiriyor? Siyasi görüşü neden önemli? Futbol mu oynuyoruz ? siyaset mi yapıyoruz ?

Adam Pique'yi çarşı pazar yapıyordu,dönüp Uğur Çiftçilere,Tosiclere bakıyordum bi de.Şerefsizin tekisin ama az adam ol gel adam gibi topunu oyna be Arda.

Bu futbol arena tam Galatasaray düşmanı.Neymiş yöneticiler Arda ile görüşmemiz olmadı şu anda bu konu temenni boyutunda demiş.Lan adamın menajeri başkanın otelinde beraber görüşüyolar diyolar.Siz ne ara yöneticilerden bilgi aldınız.Her gün Galatasaray ile ilgili olumsuz haber yapıyolar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt