Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda gelirse zaten hemen tepki gösterilmez, taraftarın gözünde kredisi var. Şu an burada istemeyenler bile 8-10 hafta bekler tepki göstermek için. Takımda bir yerli olacaksa zaten Arda gibi tecrübeli birinin olması lazım. Selçuk-Tarık gibi çöplere yol yapmadığı sürece adamın saha içinde yaptıklarına bakalım boş verin saha dışını, ilaç gibi gelir bize

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda iş yapar futbolu bilen insan ardanın Türkiye liginde şov yapacağını da bilmelidir

Hayatının neresinde Arda ile ilişkin olacakta karekteri seni ilgilendiriyor? Siyasi görüşü neden önemli? Futbol mu oynuyoruz ? siyaset mi yapıyoruz ?

Hayatımın çoğunluğu Galatasaray olduğu için beni ilgilendiriyor. Ben siyasi görüşünden bahsetmedim ki, hükümet yalakası dedim sadece. Kim gelirse onu yalar ki bu da onu karaktersiz yapar zaten.

wesley sneijderi geri istiyorum ardanın ABV.

Arda gelsin özel olarak küfür etmeyi düşünüyorum
Bizi satanlarla işimiz olmaz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

giphy.gif

şu ardayı itin bir tarafına sokan arkadaşlar sanırım sizde şikecilerin "barcelona'nın sponsoru kim beko! şimdi anladın mı Barça neden aldı ardayı" iddialarına inanıyorsunuz.

Ayın 2 haftası sakat geçirir arda efendi
Pimus sakatlığı nükseder
Manisa lige çıkarsa gol atar sevinmez

66-Arda Turan hosgeldin yuvana

begenmeyenler östersunds'a 5 atacagimizi dusunen ayni romantik tayfa muhtemelen

Son düzenleme:
şu ardayı itin bir tarafına sokan arkadaşlar sanırım sizde şikecilerin "barcelona'nın sponsoru kim beko! şimdi anladın mı Barça neden aldı ardayı" iddialarına inanıyorsunuz.

Boşver. Bekara karı boşamak kolay derler hep. Aynı mantık işte. Herkes onun yerinden olsa en doğru şekilde davranacaktı :D

Hayatımın çoğunluğu Galatasaray olduğu için beni ilgilendiriyor. Ben siyasi görüşünden bahsetmedim ki, hükümet yalakası dedim sadece. Kim gelirse onu yalar ki bu da onu karaktersiz yapar zaten.

Melo, Fatih Terim, Eboue, Bülent, Hasan Şaş, Sabri vs içinde karakter anlamında aynı yorumları yaptıysan okey.

İroni mi bu, adamın bizi sattığı falan yok

Hafızan çok zayıf
Onun yüzünden clio yu bırakmıştık
Son dakika riera yı almıştık
Iyikide gitmiş yoksa şampiyonluğu ben aldım havalarında gezerdi
Millî takımda prim pazarlığı yapan adamdan hayır gelmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt