Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ardaa konusunda özellikle @Adem Çakar ve @Ahmet Arif Kesen 'in yorumlarını merak ediyorum. Pozisyonumu buna göre alacağım.

yorumumu konusuna yaptim bile sabah...

Piskolojik olarak iyi bir Arda, her daim bu ligin cok üzerinde bir oyuncudur. Yeterki merkez oynatacak gibi sacmalik yapmayalim. Milli takima da yarar. Arda ve Feg gelirse, resmen rüya kadrosu olur bu.

Diger yandan ise, o yürüyerek oynadigi oyuna uyuz oluyorum. Barca´da bile gicik olmuslar. Feldkamp döneminde hem defansif, hem ofansif olarak manyak oyuncuydu. Keza Atleti´de hücum oyunu biraz körelse de, yine cift yönü efsane oynuyordu. Barca´ya gittiginden beri ise, bariz bir düsüs var bir yildir, hem form hemde oyun anlaminda...

Ama oynadigi takimin Barcelona oldugunu da unutmayalim.

En çok istediğim isim asomoah Allahim nasip eyle.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son Dakika/Bilal Meşe Galatasarayda.Arda Turan transferi sıkıntıya giren Galatasaray Arda Turanı takıma katmak için kadrosunu Bilal Meşe ile güçlendirdi

Bu hakan malı gene ne anlatıyor yaw

Arda'nın yerinde olsam gelmem. Baskısız ortam, güzel para, güzel şehir Barcelona.

İlla gideceksem ordan bir Valencia yaparım. Orası da güzel, Akdeniz'e nazır. Olmadı Güney Fransa ya da Milano civarında kulüp bakarım. Milli takıma da dönmem. Bir süre uzak kalırım Türkiye'den.

İsmi Arda olur başka bir oyuncu olur bilmem ama kadromuzu düşünürsek bizim oyun tarzı olarak Arda gibi ilerde top tutan, topu dinlendiren,pas-asist yeteneği üst düzeyde bir oyuncu almamız lazım...Hele arkada tempolu bir Kwadvo Asamoah olursa bu tarz oyuncuların yükü hafifler,verimi ben üst düzeye çıkar.Atletico Madrid de Diego Simone ile 7 kilo verip, takım disiplinine uymayı öğrenmiş, Barcelona da Messi, Neymar,gibi yıldızlarla en üst seviyede top oynamış ve gerçek bir Galatasaray li Arda bizde çok iş yapar... Şurasi gerçek; tecrübesiz, magazinin müdavimi, kavgacı bir Arda takım bünyesine zarar verebilir,ancak o Arda'nın kendi sözüdür ki ben profesyonel futbolu Atletico da öğrendim.Bizim beklentimiz de bizdeki genç Arda değil,La Liga topçusu 30yasina gelmiş tecrübeli Arda.Heleki kiralık felan alınacaksa bu riske girmeye değer, elimizde de başka alternatif isim yok iken.

ardayı karakter olarak sevmiyoyorum.ama futboluna laf söylenmez gelsin.sonuçta bu adamı fener yada bjk alsa içimize otururdu.bide adam Galatasaraylı

yorumumu konusuna yaptim bile sabah...

Piskolojik olarak iyi bir Arda, her daim bu ligin cok üzerinde bir oyuncudur. Yeterki merkez oynatacak gibi sacmalik yapmayalim. Milli takima da yarar. Arda ve Feg gelirse, resmen rüya kadrosu olur bu.

Diger yandan ise, o yürüyerek oynadigi oyuna uyuz oluyorum. Barca´da bile gicik olmuslar. Feldkamp döneminde hem defansif, hem ofansif olarak manyak oyuncuydu. Keza Atleti´de hücum oyunu biraz körelse de, yine cift yönü efsane oynuyordu. Barca´ya gittiginden beri ise, bariz bir düsüs var bir yildir, hem form hemde oyun anlaminda...

Ama oynadigi takimin Barcelona oldugunu da unutmayalim.

adem çakar benim için bitmiştir şuraya bak ardayı istiyor

6a2a51bf2f7edb9c91d317ba9fe2fc5c.jpg

Biraz daha uzarsa Emre'yi Arda'ya tercih ederimciler çıkacak ortaya. Potansiyel var yani bunun için forumda eminim.
Kiralık gelsin, baktık aynı huzursuzluklar, taraftar tepkisini adam gibi koyar. Ya kendine düzen verir, ya da bir daha gelemez. Bu kadar basit bir olayı nerelere getirdiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maicon 8.000.000
Mariano 4.000.000
Fernando 5.250.000
Ndiaye 9.000.000
Gomis 2.500.000
Belhanda 10.000.000
Feghouli 4.500.000
Asamoah 5.500.000

TOPLAM: 48.750.000

Bruma 15.000.000
Podolski 2.600.000
Semih 2.000.000
Sinan 3.500.000
Carole 3.000.000

TOPLAM: 26.100.000

Bundan sonra geleceklerle aradaki fark 30 milyon olsun.Bence böyle bir revizyon için hiçbirşey değil.

Sirf Terim gelsin diye Ardayi istemeyenler gecen sezon Tudor'un gelmesini isteyip simdide yollanmasini isteyenlerle aynidir.

Arda gelsin demiyorum bak

Arda ile Terim barışır zaten yakında, onu dert etmesin parator hayranları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt