Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bulut: "Arda'nın Barcelona ile 3 yıllık sözleşmesi var. Başkan Arda ile ilgilendiğini söyledi ama Arda konusunu hiç konuşmadık.

Bulut: "Feghouli ile ilgili birkaç sıkıntı vardı ama onlar da bu akşam çözülür. Pürüzler çözülürse yarın İstanbul'a gelecek."

Ahmet Bulut'la asamoah transferi icin görüsülüyor bence

Arda Turan kolay kolay dönmez Türkiye ligine,kendine yediremez Barca'dan bize dönmeye

Umarım dönmez arda gelirse kaprisleri tripleri hiç çekilmez mutsuz olursa takımı da karıştırır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Feghouli ile ilgili bu kadar uzun gorusme olması hiç iç açıcı değil. Herkese saçtınız parayı en önemli adama da saçın bi zahmet

Son düzenleme:
pürüzleri dursunla görüştüğüne göre beinsportun peşinat haberi doğru

Feghouliciler ahmet bulut açıkladı pürüz vardı az pürüz kaldı diyor feghoulinin alacak problemi çözülebilirse yarın akşam gelir diyor bulutun açıklamalarını tam tersini okursak alacağını almazsa gelmez ntv sporda röportaj veriyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DGyK-D5XUAATtxj.jpg

Yalana bak feghouli hakkında görüşmüşler yüzde yüz yalan 2 hafta önce 2 güne biter demişti ahmet bulut bi daha feghouli hakkında görüşeceğini hiç sanmıyorum bi konu olsa bile telefonda görüşür transfer bitmiş gibi bişey zaten asamoah dese inanırdım başkanın oteline kadar gelmişsin ya arda transferi ya da asamoah.Asamoah demediğine göre yüzde yüz Arda.

asamoah değil bir başka oyuncu için görüştüm dedi nani mi acaba

Ahmet Bulut: Feghouli'nin West Ham'dan alacakları var. Yarın İstanbul'a gelir diye umuyorum. (NTV Spor)

Ya bırakın ne feghoulisi, bitmiş transfer için bunca zaman ne konuşacaklar. Bulut çıkıp Galatasaray şu futbolcuyu, şu futbolcuyu alacak onları görüştük diyecek hali yok herhalde.

Feghouli'nin alacaklari varmis, onu hallederse yarin aksam istanbula gelir umarim dedi Ahmet Bulut, Arda ve Asamoah icin gorusme olmamis + bir baska oyuncu icin de gorusmusler.

Ya Ahmet Bulut ya da Dursun yalan söylüyor.Ya Arda için de görüştüler.Ya da Dursun Ardayı ön plana atıp başka birini alacak.

asamoahta illa bi yardımı vardır.arda da bence konusulmuştur.başka oyuncu nasri ya da nani olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt