Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
66YozgatFB - 09.08.2017 18:16[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]
bos.gif

gs feghouli diyolarda o eleman eskisi gibi degil. Onun yerine cok daha iyi birisini alabilirlerdi de neyse.

:D feghouliden daha iyisi robben.ne gerzek ya.kıskançlıgın bu kadarı.avrupadaki en iyi sag kanatlardan biri feghouli.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ahmet Bulut: Arda Turan için gelmedim. Dursun Özbek ile Feghouli transferini konuştuk.

Ahmet Bulut: Arda Turan için hiç konuşmadık. Feghouli için ufak pürüzler kaldı.

Ahmet Bulut: Feghouli'nin West Ham'dan alacakları var. Yarın İstanbul'a gelir diye umuyorum.
1-2 gune cozulue diye de ummustu 15 gun once.
Geciniz.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Kameni
Isla Skrtel Transfer Transfer
Souza Ekici
Dirar Giuliano Valbuena
Soldado

2 oyuncu daha alirlarsa kadrolari tamam. Bizim dökülen kadroda hala stoper sol bek sol kanat ve Feghouli yok.

Suan en kötü, defolu kadro bizde. 4.bitiririz diye düsünüyorum.

yaw bu saklabanlar feguli bitti dememismiydi.hala ne pürüzü lan

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
66YozgatFB - 09.08.2017 18:16[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]
bos.gif

gs feghouli diyolarda o eleman eskisi gibi degil. Onun yerine cok daha iyi birisini alabilirlerdi de neyse.

:D feghouliden daha iyisi robben.ne gerzek ya.kıskançlıgın bu kadarı.avrupadaki en iyi sag kanatlardan biri feghouli.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bunu yazan kişi gecen sene ne yazdi acaba feg için :D

fenerin kadrosu çöp yahu giulianoyu aldılar diye saçmalamayın

Josef - Ekici
Dirar - Giuliano - Valbuena
Soldado

Gomis
Rodrigues - Belhanda - Feghouli
Badou - Fernando

Rodrigues'li bile daha iyiyiz.​

Kameni
Isla Skrtel Transfer Transfer
Souza Ekici
Dirar Giuliano Valbuena
Soldado

2 oyuncu daha alirlarsa kadrolari tamam. Bizim dökülen kadroda hala stoper sol bek sol kanat ve Feghouli yok.

Suan en kötü, defolu kadro bizde. 4.bitiririz diye düsünüyorum.

Senin kadro tamamdır ölçün yabancı veya yeni transfer olması galiba.Giuliano,Valbuena,İsla hariç aldıkları tüm elemanlar leş

Ben bu alacak meselesini halen anlamadım ya neyse. Gelip bize imza atarsa oradaki alacağını alamayacak mı yani?

Senin kadro tamamdır ölçün yabancı veya yeni transfer olması galiba.Giuliano,Valbuena,İsla hariç aldıkları tüm elemanlar leş
Kayseri macina cikacak kadroda Serdar, Carole, Yasin, Rodrigues gibi adamlari görünce elestiri yapma veya gaza gelme sampiyon oluruz diye. Olamazsin bu adamlarla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt