- 2 Temmuz 2011
- 137.859
- 58.773
- 5.488
Ispanyol basinina göre arda gelmek üzere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim muhabirler daha iyi bilir bu konuyu geceye çıkar yeni haberlerArda Turan, kiralık olarak Galatasaray'a çok yakın. [Sport Es]
cok ii herif@beINSPORTS_TR
SON DAKİKA: Beşiktaş yönetimi, Gary Medel transferini bitirmek için İtalya'ya gitti!
stoper için medel hahahha![]()
yan top duran top sıkıntılari başlar şimdi stoperde oynatirlarsa.@beINSPORTS_TR
SON DAKİKA: Beşiktaş yönetimi, Gary Medel transferini bitirmek için İtalya'ya gitti!
stoper için medel hahahha![]()
Emrede ne dedi pekiahmet bulut yalan söyledi arda konusunda galiba.daha önce emrenin fenere gidişindeki gibi.
cok ii herif
Ip cakisiyor
Almanya'dan türkce klavye ile yaziyor,bi akilli kendisi zaten
trt teletexstinden hatırladıgım.yalanlamıştı feneri...Emrede ne dedi peki
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Söz vermiş adam gibi takılmaya bilmiş bilmiş konuşmayacağım diyehakan D. nato kafa nato mermer bir adamdı. burda feyk hesapla bulunuyor olsa çokdan açığa vururdu kendini pabuç bırakmazdı kimseye, erdem normal insana benziyor hakan sıkıntılıydı öyle taklit filan yapamaz feyk üyelikle gizlenemez. yani erdem bey hakan değil bence.
7 düşmüş 21 kişilik kadrodaYabancı konusu olumlumu olumsuzmu, takip edemedim. Indirdilermi?
Yalan konuşmak yakışıyormu? Ben öyle olmadığını biliyorum, sitenin adminleri de biliyordur. Sen göz göre göre yalan konuşarak kimliğini yitiriyorsun gözümde. Ben seni bundan sonra nasıl ciddiye alıyim?
Galatasaray, Arda Turan'la anlaşmaya vardı. Barcelona ile anlaşılması halinde transfer gerçekleşecek. (Diario Sport)Bu ahmet Bulut salliyor bana göre
Baskanin ilgisi var aciklamasindan bahsetti ama arda hic konusulmadi toplanti da,yok ya
Yuzde yuz konusulmustur