Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ispanyol basinina göre arda gelmek üzere

Beyler şu Giuliano nasıl bir futbolcu ? Brezilyalı bu tarz oyuncular genelde iyi çıkıyor ama hatta Zenitteki performansıyla milli takıma da seçilmiş. İzleyen varsa yazıversin.

Sinan'ı pafta takıma yollasınlar. Sonra Alman 3. Ligine filan gider içinde sdcvbz harfleri olan adını bile okuyamadığımız bir takıma gidip oynasın tripcan . Sen kimsin de takıma ihanet ediyon al biz yarın oraya Feghouili'yi koyacağız ama sen bir daha oynayacak bizim seviyemizde takım bulacak mısın bakalım nankör faydasız.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray in advanced talks for Arda

Tancredi

sport ese göre arda için ilgili tek kulüp Galatasaray

Ip cakisiyor

Almanya'dan türkce klavye ile yaziyor,bi akilli kendisi zaten

Yalan konuşmak yakışıyormu? Ben öyle olmadığını biliyorum, sitenin adminleri de biliyordur. Sen göz göre göre yalan konuşarak kimliğini yitiriyorsun gözümde. Ben seni bundan sonra nasıl ciddiye alıyim?

Bu ahmet Bulut salliyor bana göre

Baskanin ilgisi var aciklamasindan bahsetti ama arda hic konusulmadi toplanti da,yok ya :D

Yuzde yuz konusulmustur

Medel'i hem stoper olarak hemde zaman zaman on liberoda oynatirlar cunku Atiba da yaslandi artik.

hakan D. nato kafa nato mermer bir adamdı. burda feyk hesapla bulunuyor olsa çokdan açığa vururdu kendini pabuç bırakmazdı kimseye, erdem normal insana benziyor hakan sıkıntılıydı öyle taklit filan yapamaz feyk üyelikle gizlenemez. yani erdem bey hakan değil bence.
Söz vermiş adam gibi takılmaya bilmiş bilmiş konuşmayacağım diye
Yanlız son geldiğinde millete sövmüştü
Adammisiniz siz falan diyordu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ahmet Bulut salliyor bana göre

Baskanin ilgisi var aciklamasindan bahsetti ama arda hic konusulmadi toplanti da,yok ya :D

Yuzde yuz konusulmustur
Galatasaray, Arda Turan'la anlaşmaya vardı. Barcelona ile anlaşılması halinde transfer gerçekleşecek. (Diario Sport)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt