Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet ayan tudorun menajeri italyada klüp bakıyor kendine

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun düşünmesin zaten. Son senesi Terim yıpranmış ve yönetimde sahip çıkacak kimse yok.Dursun bundan sonra başarısız olursa ne isa ne musaya yaramaz. Zaten başarısızlıktan eleştiri alıyordu bir de mali açıdan Dinazorlar cullanir martta ibra edilmeyerek gider.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih hocayada selamı çaktı.İşler ters giderse Fatih Terim e gidilecek belli oldu.Ama Fatih hoca sezon ortasında gelirmi o sıkıntı.

Bu yönetim Terimi falan getirmez getirirse floryaya giremezler kafalarına göre demeç veremezler kısacası reklamlarını yapamazlar bu adamlar reklam için Galatasaray a gelen adamlar aysal döneminde başarıları dürüst albayrak ve terim elde edince aysal ego yüzünden bu adamları gönderdi sonra düştüğümüz durum malum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Siyasi konuları sevmiyorum
Yıllarca konuştum birseye yaramiyor

Siyasi değil zaten benzetme bu hayatta herşey oluyor işte :)

Dursun Özbek eger asamoah...feghouli ve arda transferlerini bitirirse ...

Kimse kusura bakmasin ama transferde taraftarın istedigi kadroyu kuran ilk başkanımız olacak...

Mehmet ayani ne zaman dinlesem ayni seyi konusur. Tanju prekazi neuchatel ve 3-4luk kaybettigimiz fener derbisi.

Galatasaray´in basinda kim var aceba

Belli ki Tudor hoca kötü giderse diye fikir alınmış.terim gelir.tahminim önce lucescu gibi akıl hocası felan olur mu diye sorulmuştur, Terim de Galatasaray için her zaman göreve hazırım ancak sahada olursa demiştir.bakalim süreç ne gösterecek.ben tudor hocaya güveniyorum, sabır gösterilirse başarılı olur.en azından diğer hocalar gibi göz boyamamis,bu kadrodan bişey olmaz deyip neşteri vurdu.kendi de başarı olur sabır gösterilirse,giderse de Biliç gibi ardında sağlam bir takım bırakır.terim ekmeğini yer.

YouTube

İsteyip istememekten ziyade bu adam bu yaşta Türkiyeye gelmez yeteneğine yazık olur çok rahat Arsenal,United gibi takımlarda 11 oynar bence

Neden Hala Gelmedi
Yoksa Saati mi Şaşırdı Bu Feghouli
Gerçi Hiç Saati Olmadı
En Azından Biri Söyleseydi

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avrupa kuluplerini peşinden koşturan dünya yıldızımız Sinan Gümüşün sanırım 2 yıl sözleşmesi var ben olsam kadro dışı bırakırım adam 23 yaşına gelmiş sadece ligin bitişlerinde artık kimsenin iddiası kalmamışken gol atan birinin havalarına bak

Şu kadroda dembele bruma olduğunu sayıyorum
...............muslera..................
Marian o maicon serdar carole
............fernando ndaiye............
Feghouli ....belhanda.....bruma...
..................dembele......................

Dursun Özbek eger asamoah...feghouli ve arda transferlerini bitirirse ...

Kimse kusura bakmasin ama transferde taraftarın istedigi kadroyu kuran ilk başkanımız olacak...
Transfer ile değil vizyon , is bilirlik, lobi ve doğru kriz yönetimi ile şampiyon olabileceğini de herkese gösterecek böylece. Kurduğu kadro şampiyon olmayınca anlayacağız bunları.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt