Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnanırmısınız yaptığımız transferlerde en çok istediğim adam Badou idi. Bilmiyorum çok büyük patlama yapacak gibi. Sezon sonunda çok isteyen kulüp olur diye düşünüyorum.

[FONT=&quot]Ahmet Bulut ve Cenk Ergün Asamoah'tan olumlu yanıt alması halinde Pazar veya Pazartesi gecesi Juve ile görüşmek için İtalya'ya gidecekler.[/FONT]

Fb için Miguel Layun ve Guilerme Siqueira isimleri geçiyordu. Asamoah olmuyorsa biz de bu adamları gündeme almalıyız.

[FONT=&quot]Dursun Özbek: "Fatih Terim, Galatasaray için hizmete hazır olduğunu her zaman söylüyor. Ne zaman ihtiyaç duyarsak, hizmet verecektir."

manası tudor ne zaman takılırsa teklif götüreceğiz.[/FONT]

e8098a2d16e86403d93dbe9fe5a2c289.jpg

Siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyor ayağa kalk!

Dursun ardaya teklif yapmadık diyor yahu daha geçenlerde ardaya talibiz diyordu demek bugun teklif yaptılar Galatasarayın evladı arda yüksek fiyat çekti bunlar da şimdi bahane üretiyorlar tez zamanda kurtulsak dursundan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoah konusunda olay kendisi degilki Juventus.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Dursun Özbek ve Ahmet Bulutun işaret ettiği gibi yarına gel çağrısı gitmiş,başkan otorite koymak istemiş gibi algıladım artık çöz daha fazla bu iş uzamasın gibisinden.

Adam net şekilde Ardayı yalanladı ve Sinanla ilgili bişeyde yok dedi Quaker yine iş yapmışa benziyor

Yalçın Çetin Bein'e geçmiş. Adamlar tüm iyi spikerleri topluyorlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

[FONT=&quot]oha!!

17/18 Premier Lig transfer harcamaları, transfer sezonunun bitmesine 22 gün kala £1.000.000.000'i geçti.[/FONT]

Zor fiksturumuz var,ilk 5 macta alacagimiz 1-2 maglubiyette tudor kovulacak demek istedi dursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt