Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Swansea'de Narsingh var Hollandalı, iyi oyuncu ancak beklenen patlamayı yapamadı bir türlü. Piyasası 5-6 milyon. Onun dışında sol kanat oynayan ancak iki kanatta da oynayabilen Nani, Nasri gibi adamlar var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nani cingenesine parayı basarız bence bi telaşla

Durun yaa daha birkaç saat önce kamera önünde Feg'te son pürüzler kaldı dediler. Hemen asıp kesmeyek. Ama olay şu ki, bu Feg transferi kadar sünen transfer hatırlamıyorum.... inanılmaz uzadı

bitmiş transfer neden gözden geçirilsini,ufak pürüzler var dendi.daglar kadar bi pürüzden söz edilmedi.

Çözülmezse yatar en fazla ağlamaya gerek yok

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kanatlar Garry ve Yasin olacaksa transfer bittiği gün direk gider Digitürk'ü kapatırım. Çile çekecek halim yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

300 milyon lira zarar açıklayan kulüpte ortalığın yangın yerine dönmesi lazım ama bir şey olmayacak tabi. Aysal'ın çok eleştirilen 2014 sezonunun zararı 188 milyon liraydı geldiğimiz durumu buradan hesaplayalım.

Aglamaya gerek var. Yatarsa bu saatten sonra nereden bu capta sag acik bulacaksin?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

en iyisi top 5 liglerden oyuncu kiralamak

bitmiş transfer neden gözden geçirilsini,ufak pürüzler var dendi.daglar kadar bi pürüzden söz edilmedi.
1 aydır böyle. Herşeye kesin gibi bakıyorsunuz da her gece aynı muhabbet 1 aydır. Feghouli kadar uzayan transfer görmedim. Odası hazırdı sözde ama nerde hala pürüz var

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmet Bulut:
"Arda Turan için değil, Feghouli'deki ufak pürüzleri gidermek için geldim."

Ahmet Bulut: "Başkan Dursun Özbek ile Feghouli transferini konuştuk. Feghouli'nin West Ham'dan alacakları var. Ufak pürüzler var, onlar da çözülürse yarın akşam İstanbul'a gelir"

ben bi küfür edip çıkayım en iyisi.buranın piskolojisi beni de bozuyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt