Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beinsports yarin olmazsa askıya alinacak dedi.. iyice sacmaladi bunlar bjktv2 oldular bildiğin ya. Olumlu havayi bozmaya çalışıyorlar gibime geldi.

Asamoahta nevzat hedef saptırma yapiyor olabilir tek yazan o çünkü.

Feghouli bence bitti bi sorun yok ama ben artik formayi giymesini istiyorum ya. Giysin göğsümüzü gere gere en iyi kanat bizde diyelim. Yetti artik
evet o yönde konusmuslar ama 3 saat önce ahmet bulut haberini koyan da onlardı.ufak pürüzler kaldı diye..o ufak pürüzler gerekirse 2 günde çözülsün.feghouli gelir nihayetinde.yarın gelmezse ,o birgün gelir.yarın gelmemesi ile askıya alınır,vazgecilir fazla saçma olmuş.

Bugün günlerden Perşembe, perişanlık değil mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bişey diycem beinsportsda ki programda kayda deger kimseler var mıydı?transfer konusunda bilgisi olabilcek...ben gözlükü bi yalama gördüm ,diğerini hatırlamıyorum bile.yorumcuların yorumu ile hareket etmek de dogru degil .@kağan koc

bişey diycem beinsportsda ki programda kayda deger kimseler var mıydı?transfer konusunda bilgisi olabilcek...ben gözlükü bi yalama gördüm ,diğerini hatırlamıyorum bile.yorumcuların yorumu ile hareket etmek de dogru degil .@kağan koc

Orada bulunanlar bilgiyi içeriden alıyorlar, kendileriyle bir alakası yok.

ÖZEL MADDEYLE KİRALIK
Sol bek ve orta sahada görev yapan Ganalı yıldızla 2.5 milyon Euro karşılığı el sıkışıldı. Galatasaray cephesi, Juventus'tan Asamoah'ın bir yıl kalan sözleşmesini uzatıp oyuncuyu kendilerine kiralamasını isteyecek.*İtalyan kulübü*buna ikna olmazsa sözleşmeye koyulacak*maç sayısına bağlı özel maddeyle satın alma*opsiyonlu kiralama teklifi yapılacak.

Feghouli'nin*Galatasaray'a transferinde hiçbir engel kalmadı. West Ham'la 4.5 milyon Euro bonservis, Cezayirli sağ açıkla da yılık 3.8 milyon Euro'ya anlaşan sarı-kırmızılılar ödeme planını hazırladı.*İngiliz*kulübü ilk taksidi peşin olarak aldığı*anda transfer resmiyet kazanacak*ve Feghouli bugün-yarın İstanbul'a gelecek.*Feghouli'den sonraki uçak Kwadwo Asamoah için kalkacak.

Sabah

bazen yorum da yapıyolar,hatta cogunlukla yorum yapıyolar.timurlenk oldugunda ama bilgi akıyo.

Genellikle Gökhan Abdik, Erman Özgür ve Serkan Akçan oluyor. Gökhan spiker zaten, Erman yorumcu ve pek kaynağı olduğunu sanmıyorum. Serkan ise FB'ye yakın bir yorumcu, bizle pek alakası yok.

bilmiyorum bro izleyemedim..nöbete yazilanlardan okudum ben.

Genellikle Gökhan Abdik, Erman Özgür ve Serkan Akçan oluyor. Gökhan spiker zaten, Erman yorumcu ve pek kaynağı olduğunu sanmıyorum. Serkan ise FB'ye yakın bir yorumcu, bizle pek alakası yok.

hah işte o serkan gözlüklü olan galiba,onun bilgisi yok bizle ilgili.bak sen de dedin.nadir oluyo bilgi akışı.

hah işte o serkan gözlüklü olan galiba,onun bilgisi yok bizle ilgili.bak sen de dedin.nadir oluyo bilgi akışı.

İçeride Gökmen Özdemir çalışıyor, orada bizimle ilgili bilgileri veren o. Feghouli'nin yarın da gelmezse transferin askıya alınacağını yayında Gökhan Abdik söyledi.

dd6c249013f9352703cf4a8533c33b6e.jpg

gel lan kel

Boştaki Aogo bile Strinic ten iyidir. Uykularım kaçtı dün Asamoah hayali kurarken şuanda Hırvat Hakan Balta ile ilgileniliyorsa böyle bişey olamaz. Ya arkadaş hani bilgisayar toplarken vs en iyisini hayal edersin sonra bir bütçen olur vs derken ekran kartina istediğini alamadin mi bir altini alırsın. 3 gomlek altını hayatta almazsın. Florya da daire bakarken olmayınca direk Bağcılar dan daire bakmazsin bir altına bakarsın vs bu örnekler sabaha kadar gider. Özet olarak Strinic geleceğine ismini bilmediğimiz birisi gelsin hic değilse merak uyandırır Carole un geldiği gibi analizler yapılır edilir bari renk gelir böyle karalar bağlamayiz. Ulan Carole seni de Allah bildiği gibi yapsın. Fransa dan çıkıp temiz yüzlü siyahı bir sen varsindir çürük yumurta

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İçeride Gökmen Özdemir çalışıyor, orada bizimle ilgili bilgileri veren o. Feghouli'nin yarın da gelmezse transferin askıya alınacağını yayında Gökhan Abdik söyledi.

sne bunu canlı dinledin mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt