Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tremoulinas sakat makat diyorlardi da eliseu,tremou falan daha iydiir strinicten. 1 sene oynarlar güzelce.

Forvete genç oyuncu alinacak diye düşünüyorum

edit; tremoulinas menisküsü yirtmis galiba sıkıntı

35e4484cd4f0cf790672d4858964af71.jpg

yusufun yorum buydu,burdan iptal olduk.bugun açıklanır ınsallah.bugun dünyanın son gunu ya.illa gelmesi gerek.bilgine tüküreyim gökhan abdik.

Askıya alınacak demedi tam olarak ama yarın gelmezse Galatasaray transferi gözden geçirecek dedi. Yani vazgeçebilir demek istedi az çok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Askıya alınacak demedi tam olarak ama yarın gelmezse Galatasaray transferi gözden geçirecek dedi. Yani vazgeçebilir demek istedi az çok

gözden geçirilcek bi durum da yok.her transfer 1 ay sürüyo.madem sona yaklaşıldı ya bitecek ya bitecek

evet yusufun yazdıgı dogruymuş.twitterda da yazan bu.askıya olayı yok.neyse ahmet bulut ufak tefek sıkıntı var dedi.olacka inşallah.

gözden geçirilcek bi durum da yok.her transfer 1 ay sürüyo.madem sona yaklaşıldı ya bitecek ya bitecek

Ben hiç bitti denilip de 1.5 aydır süren bir transfer süreci görmedim. Burada suçun büyük kısmı habercilere bitti diye haber yollayan Cenk Ergün'dedir. Adam buraya ayak basmadan hiçbir transfer bitmez arkadaş. Bir de basın bizim tüm transferlerden haberdar. Fb'de Soldado'dan kimsenin haberi yoktu birkaç gün öncesine kadar. Ne kadar kabul etmesek de isimlerin basına yansıması süreci olumsuz etkiliyor

Ula Feghouili gel artık vicdansız herif. Başlarda herkes stresteyken rahattim şimdi nedense bir huzursuz oluyorum sonra aklıma, biz bu adami bir aydır bekliyoruz bununla bir söz mukavelesi yapmasaydık avrupadan ufacik adi olan kulüp çoktan elimizden alır giderdi diye düşünüyorum. Bu işte Westham in kaypakligi vardır. Bana yar olmadı başkasına da olmasın mantığı olabilir bakınız Talisca olayı. Ek olarak Bilic de yönetimi kışkırtıyor olabilir. Bunlar tabi varsayim ama mantıken böyle bir adami bir aydır alamayan kulüp elinden kaçırırdi kacmadiysa net almışızdir diyorum içim rahatlıyor bir nevi züğürt tesellisi

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beni en fazla strese sokan süreç Sneijder transferiydi. Burada da müthiş gergin bir ortam vardı, onun yanında bu hiçbir şey

1 saattir neredeyse forumu okuyorum yemin ederim içim daraldı bu gece uyku yok artık mali borçlar olamayan transferler açıklamalar zaten daralıyorum dahada beter oldum.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmet Bulut un karışıp halledemedigi transfer yok dediniz 3 ü de olumsuza döndü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt