Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milan'ın sportif direktörü Mirabelli: "Çok iyi bir forvet alacağız. Adaylarımız Nikola Kalinic, Diego Costa ve Aubameyang"

Nefretimsin hamzaa

S. A. hayırlı günler beyler.

Feg i sormayacağım artık.

Stoper ve sol bek girişimleri yok mu yahu

@Özgür Aslan
sayın renktaşım sizin de beklediğinizden daha iyi bir transfer sezonu mu geçiriyoruz?

tabii ki bu herkes için böyledir diye düşünüyorum.

bir defa ilk 11'in tamamına yakınını değiştirmek ve bunu nispeten verimli adamlarla yapabilmek fazlası ile ilginç geldi bana alışmadığımız bir durum. Ha gidenler oldu. WS-Belhanda değişimi belki sportif açıdan eleştirilebilir ama bir yandan WS'nin maaşı, katkısı tartışmaları saha dışı bir huzursuzluk yaratıyordu.

Elbette ciddi bir yatırım ile başarı zorunlu hale geldi. Ancak casual bir taraftar olarak açıkçası umurumda mı, değil. Nasıl olsa Türkiye'de büyük kulüpler batmaz, her zaman ellerinden tutulur BJK-FB-Galatasaray fark etmez.

En önemlisi de heyecanı ve desteği tükenen taraftarı tekrar hareketlendirdiler.

Ancak aciz bir işe girişip Tudor üzerinde baskı olmasın diye Fatih Terim'i uzak tutmak adına önce Lucescu sonra da Arda haberleri çıkartmaları çok gereksizdi. Böyle ayak oyunları yerine masaya yumruğunu vurup Tudor takımı kurdu o yönetecek dense çok da olumlu olurdu.

Belhanda'yı ve diğerlerini geçtim Galatasaray'da. Badu N'Diaye, bir transfer cinayetidir.Türk futbol tarihine Osmanlıspor'u transfer şampiyonu yazarken Galatasaray'ın kara lekesi olmuştur. Galatasaray toplama takım gibi. Kimse kimseyi tanımıyor..

ertem
inş. kırk yılda bi doğru konusmamıstır

Real Madrid futbolcularının hepsi aynı mahallenin çocuğu sanki

Belhanda'yı ve diğerlerini geçtim Galatasaray'da. Badu N'Diaye, bir transfer cinayetidir.Türk futbol tarihine Osmanlıspor'u transfer şampiyonu yazarken Galatasaray'ın kara lekesi olmuştur. Galatasaray toplama takım gibi. Kimse kimseyi tanımıyor..

ertem
9705450124
sen soyluyorsun sandim kufur basip cezami cekecektim :-)

ertem

Fatih Terim 2011 de yeni takım kurunca kimse toplama takım demiyordu
Totoları yemiyordu konuşmaya
Yönetim zayıf Tudor zayıf vurun bakalım
Devran inşallah dönecek!

Milan'ın sportif direktörü Mirabelli: "Çok iyi bir forvet alacağız. Adaylarımız Nikola Kalinic, Diego Costa ve Aubameyang"

Nefretimsin hamzaa
Umut bulut a.k.a hırçın drogba varken kalinic kim ya ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cenabet serdar yine sakatlanmıs adam yata yata para kazanacak bizden sonrada muhtemelen belese bursaya gidecek ,kansız herif

Feg bugün kesin olarak gelmiyor. Gelirse alıntılayip küfür edebilirsiniz

Dün Beinsports transfer programında Dursunun ropörtajını veriyorlar.Adam Ardaya teklifimiz yok diyo.Feghouli ufak pürüzler kaldı bugün halledilir diyor.Bu röportajı veriyolar.Röportajdan hemen sonra Ardaya kesin teklif var.Feghouli transferi gözden geçirilebilir diyolar.Bu nasıl bi tezat?

yalniz tudor ve yonetimi gercektende yorumcularin onune attik . iplemez konusmalar falan delirtiyorlar . ua ya kiziyoruz ama onlar tudor ve yonetimi desteklemesede kostek olmayarak dogru yaptilar

tabii ki bu herkes için böyledir diye düşünüyorum.

bir defa ilk 11'in tamamına yakınını değiştirmek ve bunu nispeten verimli adamlarla yapabilmek fazlası ile ilginç geldi bana alışmadığımız bir durum. Ha gidenler oldu. WS-Belhanda değişimi belki sportif açıdan eleştirilebilir ama bir yandan WS'nin maaşı, katkısı tartışmaları saha dışı bir huzursuzluk yaratıyordu.

Elbette ciddi bir yatırım ile başarı zorunlu hale geldi. Ancak casual bir taraftar olarak açıkçası umurumda mı, değil. Nasıl olsa Türkiye'de büyük kulüpler batmaz, her zaman ellerinden tutulur BJK-FB-Galatasaray fark etmez.

En önemlisi de heyecanı ve desteği tükenen taraftarı tekrar hareketlendirdiler.

Ancak aciz bir işe girişip Tudor üzerinde baskı olmasın diye Fatih Terim'i uzak tutmak adına önce Lucescu sonra da Arda haberleri çıkartmaları çok gereksizdi. Böyle ayak oyunları yerine masaya yumruğunu vurup Tudor takımı kurdu o yönetecek dense çok da olumlu olurdu.

Kritik nokta bu bence..2 berbat sezon üstüne bu yıl uefadan elenmemize rağmen çoğumuz pür dikkat yeni sezonu bekliyoruz..sadece fegholinin gedliğini varsayrak ilk11 in direk 7 oyuncusu değişti.. bruma-sneijderde güç kaybettik ama diğer mevkilerde önemli bir toparlanma sağladık...Hatta belhandanın oyunun farklı yönleindeki etkinliğiyle sneijderle aradaki farkı bir nebze kapatabileceğni düşünüyorum ama brumanın yeri dolmaz bu çok açık..
Takım kimyasını tutturabilirsek mevcut kadro ort. 1 sol bek takviyesiyle şampiyonluğa ulaşabilir..

stoper ve sol bek alindiktan sonra

11 yabanci ile oynuyorlar denmesin diye arda yi kesinlikle alacaklarini dusunuyorum .

terim cok uyanık adam bizim dursun ve tudorla basarısız olacagımızı cok iyi biliyor o yüzden önümüzdeki yıl gelirse teknik direktörden daha yetkili konumda gelir

ama olanda bizim bu sezonumuza olur,yaglı surat tudorla maymun edecek bizi

terim cok uyanık adam bizim dursun ve tudorla basarısız olacagımızı cok iyi biliyor o yüzden önümüzdeki yıl gelirse teknik direktörden daha yetkili konumda gelir

ama olanda bizim bu sezonumuza olur,yaglı surat tudorla maymun edecek bizi
Terimin uyanikligi tam olarak ne alaka reis?

Rüyamda bi tane kel gördüm brazzers daki kelmiydi feghoulimiydi hatırlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt