Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
reis bu feg denen adamın sarpa sardığını tam olarak nasıl öğrendin üst yorumlarda olumlu haberler vardı?
birde hayatta alamayız dediğin adam ligin tozunu nasıl attırıracak

1. renktaşım bu adam da 2 aydır ufak pürüz var nasıl oluyorsa bir türlü çözülemedi bence var ciddi bir sıkıntı muhtemelen kendisi gelmek istemiyordur.
2.alamayız ama kiralayabiliriz;)

bu can akasra f1 pilotu olanmıydı

Moderatör tarafında düzenlendi:
gecmis msjlari okuyorumda

can akasra arkadasimizda bi sikinti var . surekli dikkatimi cekiyor . ""fegholi gelmesin nani yi alalim"" arkadas ya futbol cahili ya da provakator . bircok mesaji boyle anlamsiz .. olumsuz gelismelerde mutlu olacak bi yapisi var gibi .. nejat ilgaz in bile :-) dikkatini cekmis yazdigi garip msjlar ile .

incelenmesini talep ediyorum

farkındayız kendi halinde takılıyor takan yok

5fae059aa16607c7e047920849166e5b.gif

gel artik kelini sevdiğim

Ya beyler Asamoah'dan Strinic'e düşmek nedir Allah'ını severseniz. Defansif olarak iyi diyordu birkaç kişi, o açığımızı kapatırsa hiç yoktan iyidir demiştim ama videoda hiçbir defansif yönünü de göremedim. Adamlar 3 DK video hazırlamış, hücumda yaptığı malca hareketleri Skills diye koymuşlar. :/ Bunu alacaklarına Linnes oynasın daha iyi boşa masraf olmasın bari. Ulan bari Scout transferi yapın çapsızlar.

Sneijderden Belhandaya düsen adamlar bunlar.

Sinan Gümüş'ün menajeri Ersin Akan: "İtalya'dan teklifler vardı ama biz onun geleceğinin Portekiz'de olduğuna karar verdik." (Calciomercato)

buna teklif benficadan var mii yok mu

Su sinan defolup giderse badou gelmiş gibi sevinirim.

Scout ekibi ne işe yarar ? Niye orda dururlar bi ton para alıyorlardır . Bi sol bek bulamıyorlarsa yazıklar olsun

badouuu ndiaye atıyor kayseri'nin komandolari şaşkın.. fark 4 e çıkıyorr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt