Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prensipli bir kişi olarak yetiştim. Bundan sonra transfer bilgisi vermeyeceğim dediysem vermem. Duyumcu değilim ben,duyum işlerine Sergen Zeren gibi arkadaşlarımız bakıyor. Ondan dolayı bilet yada rezervasyon bilgisi paylaşmamak için kendimce bir karar aldım. Saygı göstereceğinizi temenni ediyorum.

abi sen prensip yapıcan diye stresten ölelim mi be bizim gibi amatör ruhlara yapma bunu

Levent bey siz bilirsiniz ama pireyi kızıp yorganı yakmak doğru değil bence.

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

forumda can diye birisi var,önceden totem yapıyor sanıyordum bildiğin kuşmuş

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben kaynak vermiyorum ki, direkt olarak uçuş bilgisi veriyorum. Ne bir menajer nede bir yönetici tanırım. Onun için küsüp gitme mevzusu değil bu Samet renktaş maalesef yanlış algılamışsın.

Prensipli bir kişi olarak yetiştim. Bundan sonra transfer bilgisi vermeyeceğim dediysem vermem. Duyumcu değilim ben,duyum işlerine Sergen Zeren gibi arkadaşlarımız bakıyor. Ondan dolayı bilet yada rezervasyon bilgisi paylaşmamak için kendimce bir karar aldım. Saygı göstereceğinizi temenni ediyorum.
Bu seferlik yap bir güzellik ya. Yarın var mi rezervasyon? Kırma sevenleri

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feghouli için ban yemeyi düsünüyorum

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Kayserispor başkanı Erol Bedir: Oy verdik, Dursun Özbek'i Kulüpler Birliği başkanı yaptık. O da artık hafta sonu bize puan verir(Gülüşmeler)

max 1 puan aliriz

"Forum içerisinde ki seviyeyi korumak için spoiler içerisinde olsun veya olmasın küfürlü caps paylaşımları yasaklanmıştır.Bu tür davranışlarda bulunan üyeler önce uyarılacak devam etmeleri halinde ceza alacaklardır.Bilginize."

Moderatör tarafında düzenlendi:

hak veriyorum renkdaş Atatürk havalimanı dış hatlar gelişte Airlines Baggage Services'de çalıştım ABS 9.bant karşısı orada olsaydım emin ol bir kahve içerdik dediklerine katılıyorum iyilik yaparsın bilgi verirsin kolpacı olursun kaç kere söyledin oysaki bilet reserve edildi satılmadı diye ama anlamazlar kafa boş vicdan rahat..

S.a Foruma üyeyim duyum vermeye geldim diyeceksin.İşte duyumcu olmasanda.Sonra salla sallayabildiğin kadar inanki kimse bu kadar tepki göstermezdi.

Forumun Ned Starkı gibi adamsın oysaki.

Forumda böyle tipler türedi. Birinin üzerine oynayıp prim yapan, açık arayan, sadece transfer dönemi foruma uğramasına rağmen duyumculara çakarak kendini önemli gösteren tipler bunlar. Bence de paylaşmaman en doğrusu. Ne olası terslikte bu tipleri çek ne de işinle ilgili sıkıntı yaşa.

Ayrıca duyumculara ya da bir şekilde bilgi verenlere filan laf eden adamın nöbette olması da saçma bence. Ne diye nöbet tutarsın ki bu tür duyum heyecanı filan olmadan. Evinde işine bak 1 eylülde takımın netleşince gör kadroyu madem Duyumcu ya da bilgi sahibi adamı beğenmiyorsun.

Saygi duymali insanlar abi, gecen ben de yazmistim konuda diretmeyin adamin basina bela falan acacaksiniz kendi istedi mi zaten burada paylasir diye.

Bu arada moderatörlüge baslamissin tebrikler :hat:

Ciguli geliyor mu? Son 2 saat içinde gelişme oldu mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben kaynak vermiyorum ki, direkt olarak uçuş bilgisi veriyorum. Ne bir menajer nede bir yönetici tanırım. Onun için küsüp gitme mevzusu değil bu Samet renktaş maalesef yanlış algılamışsın.

Levent abi, offline takip ediyordum bunu yazmak için girdim. Alt üstü yarın için rezervasyon varmı diye öğrenmek istiyoruz. Her konuda 1-2 kişi yanlış yaptı diye naz yapmayın. Bizim de işimiz gücümüz var, bilgi verinde kafalar rahatlasın, Paranızı pulunuzu istemiyoruz sonuçta.

ne o zaman mevzu aga

önceden verirdin bilgi falan bişeye kızmışsınki vermiyosun

yemek forumunda olupta yemek tarifi vermemek gibi bişey bu

12sine rezervasyonmu ne demiştin yanlış hatırlamıyosam varmı 12si için bişey

Fehuli yarın geliyor kaynak A Spor ve Volkan Kılıc listeye bunlarda eklenecek mi bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt