Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DG2Lj0ZXoAEgaUW.jpg

Arkadaslar bide ben Totem yapacagim anasini satim, tepem atti...

Simdi forumu kapatacagim ve yarina kadar hic birsey yazmayacagim. Yarin aksam Ciguli cumartesi gelecek haberlerinimi yoksa inis saatinimi ogrenecegim? Kismet, hayirlisi olsun artik...

Elveda forumdaslar, yarin gorusmek dilegiyle (insaAllah ben gidince saat belli olur artik) :hat:

bu feghouli nasıl bi manyaksa sosyal medyayı da az kullanıyo

Arkadaslar bide ben Totem yapacagim anasini satim, tepem atti...

Simdi forumu kapatacagim ve yarina kadar hic birsey yazmayacagim. Yarin aksam Ciguli cumartesi gelecek haberlerinimi yoksa inis saatinimi ogrenecegim? Kismet, hayirlisi olsun artik...

Elveda forumdaslar, yarin gorusmek dilegiyle (insaAllah ben gidince saat belli olur artik) :hat:

eğer totem tutarsa sen bidaha foruma uğrama renkdaş

bu paylaşıldımı arkadaşlar
Galatasaray'ın istediği Nasri için, kulübü 12M €'dan 5M €'ya düştü. Oyuncunun yıllık ücreti çok olduğu için adım atılamıyor. (Futbol Arena)

Giulianoya inter falan talip olsa ne güzel olur ya. Fener daha alamamış kesin olarak

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@gokayakpinar

mustafa Kapı'nın profesyonel sözleşmesi için doğum tarihi olan 8 Ağustos bekleniyordu. TFF de görülebileceği gibi 3 yıllık imza attı.

Benim renklerimin biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı.Merak etmeyin.Bu arada Kily Gonzales geldi mi?

Son düzenleme:
Giulianoya inter falan talip olsa ne güzel olur ya. Fener daha alamamış kesin olarak

alsınalr ya bildiğin forvet gibi...geçen sezonki istatistiginin sırrı kaleciden dönen toplar,burak yılmaz gibi araya kaçışlarından dogan pozsiyonlar..fırsatcı golcü gibi daha çok.ama teknigi güzel.

alsınalr ya bildiğin forvet gibi...geçen sezonki istatistiginin sırrı kaleciden dönen toplar,burak yılmaz gibi araya kaçışlarından dogan pozsiyonlar..fırsatcı golcü gibi daha çok.ama teknigi güzel.
Brezilya milli takımına cagrilmis. Gelirse fark yaratir. Yaşı da iyi , gelmemesi süper olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt