Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray da Bu herzaman böyledir. Ne zaman isler Iyiye gitmeye baslasa saçma sapan kaos üretilmeye baslanir.

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

yaw dursun gidecek belki ama millet burada transfer derdinde emre saykal haklıymış.

Divan'dan bişey çıkmaz. Mali konular konuşulur pilav ve ayran ile biter.

Kisaca su diyelim. Dursunun gitmesini isteyenler transferlerle biraz sustular taraftar destek verdi diye, ama bu kadar iyi transfere ragmen hic guven vermeyen adama emanet edersen ve birde fatih hocacilar fatih hocayi getir diye diye baski yaparken, luceyide kaptirip susarsan. Kulupler birligi baskani olup difer kuluplerin destegini alicam zannedip. Bize her pisligi yapan ve ayrica fatih hoca muhabbetine burnunu sokan sekibi yardimci yaparsan, koz verirsen al buyur ugras dur. Iyimi kotumu olur bilemem zamannn

yaw dursun gidecek belki ama millet burada transfer derdinde emre saykal haklıymış.

Tabiki transfer derdinde olacağım. Sanki diğer konularda bize soruyorlar. Harcasın Dursun umrumda bile değil. Sadece gelen oyuncular iyi olsun yeter.

Emre Saykal malesef Ünal Aysal'ı da gömmüş geldiği yıl Ağustos ayında :asd22:

Son Dakika; Galatasaray'ımızın yeni transferi Feghouli pazartesi maç saatinde helikopterle direk sağ kanada inecek..

Hahahahahah Bu ne lan

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Dursun bizi bırakmaz telaslanmayın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Koray Günter'den bir baltaya sap olmaz.Yavaş, pozisyon bilgisi kötü,hava toplarında kötü,topla çıkmada kötü.

Beşiktaş, Medel için Inter'e ödenecek olan 2.5 milyon Euro'yu üç taksitle ödeyecek.

FM'de 290 milyon € transfer bütçesi olan ManU'yu çalıştırırken 16 yaşındaki regene ödeyeceğim 1.5 m'yi 48 taksitle öderdim hey gidi...

Ne kadar transfer yaparsa yapsın 1 tane oyuncuyu 2 aydır getiremeyen yönetim benim için 0 dır. elalem gittiğini alıp geliyor bizim transferlerin hepsi işkence şeklinde geçiyor

Ne kadar transfer yaparsa yapsın 1 tane oyuncuyu 2 aydır getiremeyen yönetim benim için 0 dır. elalem gittiğini alıp geliyor bizim transferlerin hepsi işkence şeklinde geçiyor

Sorun getirp getirememesi degil, bu kadar harcamaya daha once hic bir basarisi olmayan ve surekli oyuncularla tartisan bir hocaya guvenmesidir. Herjes gercekci olsun transferler olmasa bu yonetici ve teknik ekibe guvenen yok. Once guvenceksin

Yarın gelirse gelir gelmezse umudu keserim ben şahsen

Koskoca hafta bitti bugün, yarın diye diye.

Bu adamin nasil bir alacagi varmis ki alamadi 40 gundur?
Bence baska problemler var ama cikar ortaya yakindir

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Feghuli sansli adam,

Westhamdan alacaklarini alan feghuli, gs secim olma ihtimali uzerine anlasmaya siz giderseniz anlasmadaki alacaklarimi almadan gelmem dedigi ogrenildi :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt