Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juve illa kopeklik yapacak Asa konusunda. 31 Agustosa kadar surer bu surec.

Garry, takımın en hazır oyuncularından biriydi. Onu kesip mevkisi sol kanat olan Yasin'i yazsalar neyse diyeceğim de, bu tamamen medyanın Selçuk'u ilk on bire yazma çabasıdır.

Feghouli gelse de rahatlasak artık yeter yav

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emrah bu sene kalsın takımda yerli olmasından dolayı ayrıca oynadığı her maçta çok istekliydi..Bu formanın değerini bilecek bir çocuk

medyada selçuğu ilk 11 e yazdırma manipulasyonları var. nah oynar artık bu takımda 11 de. Alayına inat seve seve şampiyon olacağız.

Emrah bu sene kalsın takımda yerli olmasından dolayı ayrıca oynadığı her maçta çok istekliydi..Bu formanın değerini bilecek bir çocuk

aynen. hem kim gelirse gelsin selçuk yasin hatta sakatlıktan sonraki tolga gibilerden daha isteksiz olamaz. kötü oynarsın anlarımda, bu yerliler tam suikastçi. madem yerlide olması lazım 24 25 kişilik kadroda, emrah gibi yeni enerjiler dursun takımda.

Kayseri maçını sabırsızla bekliyorum.

Tekke düşecek, kel görünecek.

Kötü başlarsak kötü gider.

Tudor a güvenmiyorum. Göreceğiz.

Şu an itibarıyla sol bek + sol stoper ve yedek forvet şart.

Öncelikle Estağfurullah ehli olmak için çabalıyorum. Aile Hekimiyim uzmanlık için çalışıyorum. Geçmiş olsun sinüzit korkulacak bir hastalık değil yeterki verilen ilaçları zamanında için. Başka hastalığınız yoksa, Kendinize dikkat ederseniz (saçlarını ıslak bırakmamak, yada sürekli soğuk esintiye maruz kalmamak gibi) kronikleşme ihtimali düşüktür. Kış aylarında tekrarlayabilir ancak muayene olup gerekli ilaçları kullanıp sağlığıza dikkat ederseniz 2-3 gün de toparlar 10 günde de tamamen iyileşmiş olursunuz.

Rengim şimdi aile hekimi olduğunu gördümde, özelden bir sağlık sorunu hakkında danışabilir miyim?

DG5J9VCW0AA4VW2

Bugün günlerden sanmıyorum artık kesin olarak Feghouliiiiiiiiiii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt