Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok iyimser bir yazı olmuş. Yeni transferler daha rüştünü ispat etmedi. Ki özellikle Maicon ve Gomis için ilk izlenimlerim iyi değil benim. Östersunds maçlarında ikisi de iyi değildi. Belhanda'nın da Sneijder kadar iyi futbolcu olduğunu düşünmüyorum. Bruma'nın bencil olması çok önemli değildi bana göre. Ligin en hızlı ve çabuk adam eksiltebilen oyuncusuydu. Son vuruşlarını da geliştirmeye başlamıştı ki gitti adam.Bence ligin en iyi futbolcusuydu. Yalnızca orta saha konusunda katılıyorum. Bu bölge seviye atlamış gibi gözüküyor ama ben takımdaki hücum oyuncularının kalitesinin geçen seneye göre azaldığını düşünüyorum.
gomisin kendini ispatlamasına gerek yok herşey gol atmak değildir o adam kendisini bulur inanıyorum .. maicon da defans oyuncusu hemen adapte olunmuyo 5 haftaya dinamo gibi bi takım izleriz bence kötümser olamıcam geçen seneden sonra

anigif_enhanced-16846-1401300752-12.gif

geldi mi

Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Miroslav Stoch, Çekya takımı Slavia Prag ile anlaştı. (Yeni Şafak)

Sali sallanir, carsamba carsafa dolanir, persembe perisanlik, cuma mübarek gün(bugün), cumartesi + pazar tatil.

Bu denkleme göre Feghouli Pazartesi gelebilir.

Bıkkınlık geldi yeminle bu bjk yi başakşehiri yalamalarından. Fiko cok iyi besliyo bu itleri anlaşılan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

[FONT=&quot]SON DAKİKA | Sarı Lacivertli oyuncu Miroslav Stoch Slovia Prag ile anlaştı (TRT Spor)

[/FONT]
Kaça okuttular kim bilir.

bjk'de maaş konusunda son yıllarda iyi değil ki

Aboubakar 3.3
Negredo 4.35
Pepe 4

Aboubakara bir de 3 milyon kiralama bedeli odedilerdi.

Ayrica 30 yasindaki Medel bize gelse gazete replikleri soyle degisirdi.

32 yasindaki bitik cuce adama 3 yillik sozlesme imzalatiyorsun. Primlerle 55 milyon lira para veriyorsun !!

Simdi bjk de? Gazeteler : bjk mukemmel isler yapiyor transferde! 2 milyonu 5 taksitte odiycek bjk! Iste transfer basarisi!!

Ulan talisca gitse takim orta ve ileri uc elemanlari 33 yas ortalamasinda be!!

[FONT=&quot]Slavia Prag, Stoch için Fenerbahçe'ye 1 milyon euro bonservis ödeyecek. (Spor X)[/FONT]

Emre'yi sevmiyoruz haklı olarak. Ama adamın futbolculuğa laf edemeyiz. Bence türk futbol tarihinin Tugay ile birlikte en yetenekli futbolcusu. Arda gibi balon değil. Bildiğin saf yetenek. En iyisi veya en başarılısı dersen Hakan Şükür derim o ayrı konu.

Aboubakara bir de 3 milyon kiralama bedeli odedilerdi.

Ayrica 30 yasindaki Medel bize gelse gazete replikleri soyle degisirdi.

32 yasindaki bitik cuce adama 3 yillik sozlesme imzalatiyorsun. Primlerle 55 milyon lira para veriyorsun !!

Simdi bjk de? Gazeteler : bjk mukemmel isler yapiyor transferde! 2 milyonu 5 taksitte odiycek bjk! Iste transfer basarisi!!

Ulan talisca gitse takim orta ve ileri uc elemanlari 33 yas ortalamasinda be!!

Satılmış yalama it bunlar diye boşuna demiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bjk medel'i orta sahada mı stoperde mi kullanacak acaba stoper gibi görünüyor acaba bence çok mantıklı değil

anladık hırslı güçlü cep boy ayı gibi ama zaten anadolu takımlarının taktiği ya hızlı adama uzun pas ya da orta kafa gol. ikisinde de aksar gibi.

orta sahada çok daha iyi bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt